text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick harnas L/XL

Ref.Nr.:   6000015244 |  Match code: PC STG L XL |  EAN: 4014599453600
 • gewatteerde schouderriem maat L/XL
 • bandlengte (105 - 140 cm) - lengte bretels traploos verstelbaar
 • aanvulling op de ProClick gereedschapsriem
 • voor een ergonomische verdeling van de belasting op het lichaam
 • houder voor ProClick-houder en geïntegreerde vakken voor gereedschap
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  340 x 150 x 80 mm
 • Gewicht
  0,43 kg
 • Kleur
  Zwart
  Sortimo Blauw
 • Op voorraad
€ 49,37

incl. € 8,57 BTW (netto € 40,80), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De ProClick harnas is een perfrecte aanvulling op de ProClick gereedschapsriem. Met de karabijnhaken op de verstelbare banden kan de riem snel en eenvoudig aan de ophang oog van de gereedschapsriem worden bevestigd. Dit verdeelt het gewicht van de harnas perfect over het lichaam, wat het ergonomisch werken met ProClick gereedschapstassen ten goede komt.

De ventilerende en gewatteerde stof in het schouderdeel zorgt voor comfort, vooral tijdens lang en intensief werk. Aan twee geïntegreerde riemlussen kan de ProClick houder worden bevestigd. ProClick gereedschapstassen kunnen dus ook op de borst worden gedragen, waardoor gereedschap altijd binnen handbereik is. Extra opbergvakken op de borst bieden opbergruimte aan klein materiaal, zoals schroevendraaiers en pennen.

De ophang lus maakt dat de harnas direct aan een Sortimo bedrijfswageninrichting kan worden opgehangen aan de Globelyst4 afsluitrailing of aan de SR5 logo-drager, waardoor deze direct voor het grijpen is bij een volgende klus.

De schouderriem maar L/XL kan worden afgesteld van 105 tot 140 cm. Het gewatteerde gebied heeft een lengte van 52 cm.

Omvang van de levering harnas L/XL, zonder ProClick gereedschapsriem.

Het ProClick systeem is een nieuwe productlijn voor mobiel werken, die naadloos aansluit op de behoeftes tijdens een werkdag van iedere vakman of servicemonteur. Het ProClick systeem is ontwikkeld door BS Systems, een joint venture tussen Sortimo en BOSCH. Met deze unieke productlijn kunt u gereedschappen en materialen direct op het lichaam dragen door het gebruik van polyester tassen. Ze zijn ook naadloos geïntegreerd in het Sortimo en BOSCH EcoSysteem. Dit betekent dat ze compatibel zijn met een groot aantal producten die al deel uitmaken van het Sortimo en BOSCH assortiment en zo de bestaande producten aanvullen met extra opslag- en sorteermogelijkheden, ongeacht het merk. Onbeperkte mogelijkheden met één klik: Het gepatenteerde systeem bestaat uit twee essentiële elementen: De ProClick houder en de haak Als u de twee bij elkaar brengt, "klikt" deze één keer, wat betekent dat de haak vergrendeld en stevig vastzit. Het ProClick systeem kan in bijna alle dagelijkse werksituaties gebruikt worden, aangezien de ProClick gereedschapstassen zowel in de Sortimo ProSafe ladingbeveiliging als in de ProClick houder kunnen worden bevestigd met behulp van de haken. Dit betekent dat de ProClick producten ook als accessoires in de bedrijfswageninrichting gebruikt kunnen worden. Andersom kan de bedrijfswageninrichting gebruikt worden als praktisch opbergsysteem voor de ProClick gereedschapstassen, die mee naar de plaats van gebruik genomen kunnen worden met behulp van de ProClick gereedschapsriem. Dankzij de geïntegreerde haken zijn de ProClick gereedschapstassen compatibel met andere Sortimo producten, zoals de C-BOXX of de AutoAssistant. De ProClick gereedschapstassen kunnen hieraan dus snel aan opgehangen worden en kunnen dienen als extra opbergruimte. De ProClick gereedschapstassen van robuust polyester zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Praktische verdeelschotten binnenin en lussen en houders aan de buitenkant van de ProClick gereedschapstassen zorgen ervoor dat gereedschappen en materialen stevig op hun plek blijven, maar tegelijk gemakkelijk voor het grijpen blijven. In tegenstelling tot uw broekzakken, bieden de ProClick gereedschapstassen een perfect overzicht van de werkmaterialen en kunnen ze van tevoren ingepakt en voorgesorteerd worden afhankelijk van de toepassing. De reflecterende strepen aan de zijkant maken u ook in het donker goed zichtbaar en bieden extra bescherming, vooral in de donkere wintermaanden.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 340 x 150 x 80 mm
Gewicht 0,43 kg
Materiaal polyester
ABS
Staal
Maximale belasting 24 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads