text.skipToContent text.skipToNavigation

Autoassistent + Office Organizer Set

Ref.Nr.:   1000017467 |  Match code: SET AAS+OFFICE ORG |  EAN: 4045294890025
 • De set bestaat uit een AutoAssistent en een Office Organizer
 • organisatorisch hulpmiddel voor administratief werk in het voertuig
 • kan zowel op de passagiersstoel als op de achterbank gebruikt worden
 • gebruikt snel en veilig vast te zetten met een driepunts autogordel
 • geïntegreerde koppeling met ProClick gereedschapstassen.
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  520 x 370 x 270 mm
 • Gewicht
  4,26 kg
 • Kleur
  Zwart
  Blauw
 • Op voorraad
€ 211,63

incl. € 36,73 BTW (netto € 174,90), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De set bestaande uit de AutoAssistent en Office Organizer biedt maximale opbergruimte en perfecte organisatiemogelijkheden voor administratief werk in de auto.

De AutoAssistent biedt een praktische ondergrond om op te schrijven, een organisatorisch hulpmiddel voor documenten en ideaal voor het opbergen van diverse kantoorartikelen. Dankzij het open opbergvak voor mappen, brochures, drinkflessen tot 1,5 liter en de geïntegreerde pennenhouder heeft u alle belangrijke benodigdheden in de auto altijd bij de hand. Er zit nog meer opslagruimte onder het deksel. Het deksel dient ook als een ondergrond om op te schrijven en met een klem houdt u makkelijk papier op de plaats. Het royale opbergvak kan met behulp van de meegeleverde verdeelschotten in maximaal drie vakken worden ingedeeld.

Met een driepunts autogordel kan de AutoAssistent snel en eenvoudig in de auto worden vastgezet. Dit betekent dat het kan worden gebruikt op elke stoel in de auto met een geschikte veiligheidsgordel, dus ook op de achterbank. De AutoAssistent is ook ideaal voor privégebruik (bijvoorbeeld in het midden van de achterbank). Er is ruimte voor alles, van kleurboeken tot speelgoed, die u mee wilt nemen tijdens een ritje met de kinderen. Haken aan de riem kunnen worden gebruikt om ProClick gereedschapstassen aan vast te haken, die zo zorgen voor een flexibele uitbreiding van de AutoAssistent. De gereedschapstas wordt zo snel en eenvoudig na het werk op een vaste plek opgeborgen en is direct beschikbaar voor volgend gebruik. De Office Organizer kan snel en makkelijk aan de voorstoel hoofdsteun met een spanband en is ze de perfecte aanvulling op de AutoAssistent. Het biedt aanvullende opties voor opbergen en organiseren met een groot compartiment voor documenten en brochures tot A4 formaat en diverse kleinere compartimenten en vakken aan de voorzijde.  De Office Organizer kan ook los gebruikt worden tegen de rug van de stoel zonder de AutoAssistent.

(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 520 x 370 x 270 mm
Gewicht 4,26 kg
Materiaal ABS
polyester
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads