text.skipToContent text.skipToNavigation

AutoAssistent

Ref.Nr.:   6000013410 |  Match code: AAS 2.0 |  EAN: 4045294845735
 • Organisatorisch hulpmiddel voor administratieve taken in het voertuig - kan zowel op de passagiersstoel als op de achterbank gebruikt worden - ook prima geschikt voor privé gebruik met kinderen - snel veilig vast te zetten met een driepunts autogordel - geïntegreerde koppeling met ProClick gereedschapstassen
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  531 x 361 x 248 mm
 • Gewicht
  2,84 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
  Sortimo Blauw
 • Op voorraad
€ 171,34

incl. € 29,74 BTW (netto € 141,60), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De AutoAssistant biedt een praktische ondergrond om op te schrijven, een organisatorisch hulpmiddel voor documenten en ideaal voor het opbergen van diverse kantoorartikelen. Dankzij het open opbergvak voor mappen, brochures, drinkflessen tot 1,5 liter en de geïntegreerde pennenhouder heeft u alle belangrijke benodigdheden in de auto altijd bij de hand. Er zit nog meer opslagruimte onder het deksel. Het deksel dient ook als een ondergrond om op te schrijven en met een klem houdt u makkelijk papier op de plaats. Het royale opbergvak kan met behulp van de meegeleverde verdeelschotten in maximaal drie vakken worden ingedeeld.

Met een driepunts autogordel kan de AutoAssistant snel en eenvoudig in de auto worden vastgezet. Dit betekent dat het kan worden gebruikt op elke stoel in de auto met een geschikte veiligheidsgordel, dus ook op de achterbank. De AutoAssistant is ook ideaal voor privégebruik (bijvoorbeeld in het midden van de achterbank). Er is ruimte voor alles, van kleurboeken tot speelgoed, die u mee wilt nemen tijdens een ritje met de kinderen. Haken aan de riem kunnen worden gebruikt om ProClick gereedschapstassen aan vast te haken, die zo zorgen voor een flexibele uitbreiding van de AutoAssistant. De gereedschapstas wordt zo snel en eenvoudig na het werk op een vaste plek opgeborgen en is direct beschikbaar voor volgend gebruik. De Office Organizer (refnr. 6000013636) kan snel en makkelijk aan de voorstoel hoofdsteun met een spanband en is ze de perfecte aanvulling op de AutoAssistant. Vastgemaakt aan de hoofdsteun biedt het een extra opbergplek voor documenten en materiaal.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 531 x 361 x 248 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 320 x 300 x 175 mm
Gewicht 2,84 kg
Materiaal ABS
aluminium
POM
Staal
Maximale belasting 12 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads