text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe ladingbeveiligingsnet 1400x1025

Ref.Nr.:   1000001305 |  Match code: ZLSN 1,4X1 PS |  EAN: 4045294213312
 • Heeft een draagvermogen van maximaal 400 daN
 • Wordt geleverd in een handige stoffen tas
 • Bijzonder geschikt voor lading die moeilijk vast te zetten is of een afwijkende of ronde vorm heeft - Talrijke bevestigingsopties die getest zijn in overeenstemming met richtlijn VDI 2700 - Blad 3.3 Heeft een draagvermogen van maximaal 400 daN - Vier spanbanden met ratel, twee met klemslot - Geleverd in een handige stoffen zak - Maaswijdte: ca. 120 x 120 mm, bandbreedte 25 mm.
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  1.400 x 1.025 x 30 mm
 • Gewicht
  3,20 kg
 • Kleur
  Antraciet
 • Op voorraad
€ 397,85

incl. € 69,05 BTW (netto € 328,80), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Het ProSafe ladingbeveiligingsnet zet uw waardevolle lading veilig vast en is vooral ideaal voor moeilijk vast te zetten lading door een afwijkende of ronde vorm. Dankzij het ProSafe ladingbeveiligingssyteem kan het net aan de ProSafe staanders van de Sortimo bedrijfswageninrichting, aan de vastzetrails, aan de Sobogrip ProSafe vloer of zelfs aan de originele vastzetpunten van het voertuig worden gehangen.  Dit betekent dat u altijd een geschikt vastzetpunt beschikbaar hebt en dat u volledig flexibel bent in uw werkzaamheden. Hierdoor bespaart u tijd, terwijl u uw lading veilig vastzet.

Het net is extreem robuust, scheurbestendig en is vervaardigd van eersteklas materialen, wat betekent dat het een extreem lange levensduur heeft. De maaswijdte is 120 x 120 mm met een bandbreedte van 25 mm. Aan het net zitten vier spanbanden met ratel en twee met klemslot. Het ladingbeveiligingsnet wordt geleverd in een handige stoffen zak.

De kwaliteit en functionaliteit van het ladingbeveiligingsnet is getest en gecertificeerd door Dekra in overeenstemming met de regelgeving VDI 2700 - pagina 3.3. De veerkracht van maximaal 400 daN is ook getest en gecertificeerd door Dekra, zodat u kunt vertrouwen op een lang en functioneel gebruik van uw ProSafe ladingbeveiligingsnet. En nog beter: door de flexibiliteit van het ProSafe ladingbeveiligingssysteem bespaart u bovendien een enorme hoeveelheid tijd bij het veilig vastzetten van uw lading.

Het ProSafe ladingbeveiligingsnet zet uw waardevolle lading veilig vast en is vooral ideaal voor moeilijk vast te zetten lading door een afwijkende of ronde vorm. Dankzij het ProSafe ladingbeveiligingssyteem kan het net worden gehangen aan de ProSafe staanders van de Sortimo bedrijfswageninrichting, aan de vastzetrails, aan de Sobogrip ProSafe vloer of zelfs aan de originele verankerpunten van het voertuig. U hebt daarom altijd een geschikt verankerpunt beschikbaar. Het ladingbeveiligingsnet is getest in overeenstemming met Richtlijn VDI 2700 Blad 3.3 en heeft een draagvermogen van maximaal 400 daN. Maaswijdte: Ca. 120 x 120 mm met een bandbreedte van 25 mm.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 1.400 x 1.025 x 30 mm
Gewicht 3,20 kg
Materiaal PA6
polyester
Staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads