text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem set ProSafe Mercedes-Benz Citan 21

Ref.Nr.:   1000019270 |  Match code: STS 2.0 MBCI OS10 |  EAN: 4014599595331
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • geïntegreerd ProSafe-ladingbeveiligingssysteem
 • maximale bijlading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Gewicht
  6,63 kg
 • Kleur
  Zilver
  Zwart
 • Binnenkort leverbaar
  02.08.2024
€ 341,10

incl. € 59,20 BTW (netto € 281,90), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

In de TopSystem et Eco ProSafe voor de Mercedes-Benz Citan 21 is de ProSafe ladingbeveiliging al geïntegreerd. ProSafe ladingbeveiliging is geïntegreerd over de volledige lengte van de dwarsdrager van het TopSystem imperiaal. Hierdoor kunnen de ProSafe spanbanden eenvoudig en snel in het gehele oppervlak worden gehaakt zonder dat er extra accessoires nodig zijn. Door het bevestigen van rubberen inzetstukken aan de dwarsdragers wordt voorkomen dat de lading verschuift en wordt deze beschermd tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan worden gebruikt op de originele vastzetpunten van de voertuigfabrikant, op de Sortimo bedrijfswageninrichting en ook op de geïntegreerde vastzetpunten in de voertuigvloer. Door ProSafe aan te brengen op uw imperiaal, beschikt u nu over een geïntegreerd systeem voor het vastzetten van de lading voor uw hele voertuig, dat wil zeggen één ladingbeveiligingssysteem waar alles op past.

 

De TopSystem set Eco ProSafe Mercedes-Benz Citan 21 kan op het volgende voertuigtype worden geïnstalleerd:

- Mercedes-Benz Citan vanaf bouwjaar 2021, wielbasis 2716 mm, laag dak (H1)

- Mercedes-Benz Citan vanaf bouwjaar 2022, wielbasis 3100 mm, laag dak (H1)

De set bestaat uit twee dwarsdragers met een lengte van 1250 mm, waardoor het dakoppervlak volledig kan worden benut. Het TopSystem zorgt er daarbij voor dat de maximale laadruimte tot uw beschikking staat.

Het bevestigingsmateriaal en de steunpoten zijn al opgenomen in de TopSystem Set Eco ProSafe.

Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Gewicht 6,63 kg
Materiaal aluminium
Gegalvaniseerd staal
roestvrij staal
EPDM
PA6
Ontwerp 2 Querträger
Lengte in mm 1250
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent Mercedes-Benz
Voertuigmodel Citan 2021 -
eCitan 2022 -
Wielbasis in mm 2716
3100
Type aandrijving Voorwielaandrijving
Elektrisch
Variant achteropening Alles
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads