text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe VW T5 en T6 3 dwarsdragers

Ref.Nr.:   1000011153 |  Match code: STS 2.0 VWT6 OS6 |  EAN: 4045294733759
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • maximale bijlading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Gewicht
  10,08 kg
 • Kleur
  Zilver
  Zwart
 • Binnenkort leverbaar
  01.08.2024
€ 503,60

incl. € 87,40 BTW (netto € 416,20), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De TopSystem Set Eco ProSafe VW T5 en T6 bevat al een geïntegreerd ladingbeveiligingssysteem. In de dakdrager TopSystem is ProSafe over de gehele dwarsprofiellengte ingebouwd. Zo kunnen de ProSafe-spanbanden eenvoudig, snel en zonder extra accessoires aan het hele oppervlak worden vastgehaakt. Daarnaast nog rubberen inleggen op de dwarsdragers aanbrengen, voorkomt niet alleen dat de lading wegglijdt, maar beschermt die ook tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan doorgaans zowel gebruikt worden met de originele sjorpunten van de voertuigfabrikant, alsook met de Sortimo voertuiginrichting en met geïntegreerde sjorpunten in de voertuigbodem. Met de upgrade van de dakdrager met ProSafe krijgt u nu een integraal ladingbeveiligingssysteem voor uw complete voertuig, namelijk een gordelsysteem dat overal past.

 

De TopSystem Set Eco ProSafe VW T5 en T6 past op de voertuigtypes:

- VW T5 bouwjaar 2003-2015, wielbasis 3000 mm en 3400 mm, hoogte H1

- VW T6 (Multivan en Transporter) vanaf bouwjaar 2015, wielbasis 3000 mm en 3400 mm, hoogte H1.

De set bestaat uit drie dwarsdragers met een lengte van 1450 mm, waardoor het dakoppervlak volledig wordt benut. Daardoor beschikt u met het TopSystem over een maximaal laadvlak.

Het montagemateriaal, inclusief steunpoten, is al in de TopSystem Set Eco ProSafe opgenomen.

Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Gewicht 10,08 kg
Materiaal aluminium
Gegalvaniseerd staal
roestvrij staal
EPDM
PA6
Ontwerp 3 Querträger
Lengte in mm 1450
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent Volkswagen
Voertuigmodel T6 2015 -
T5 2003 -
T6 Plus 2015 -
ABT e-Transporter 6.1 2018 -
Wielbasis in mm 3000
3400
Dakvorm Normaal dak
Dakvorm Naam fabrikant H1
Type aandrijving Voorwielaandrijving
Elektrisch
Variant achteropening Achterklep
Achterdeuren
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads