text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe VW Crafter 2016 C-stijl 3 dwarsdragers

Ref.Nr.:   1000018678 |  Match code: STS 2.0 VWCR OS19 |  EAN: 4045294936587
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • geïntegreerd ProSafe-ladingbeveiligingssysteem
 • maximale bijlading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Gewicht
  10,48 kg
 • Kleur
  Zilver
  Zwart
 • Binnenkort leverbaar 26.06.2024
€ 474,90

€ 593,63

incl. € 82,42 BTW (netto € 392,48), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De TopSystem Eco Set ProSafe VW Crafter 2016 C-stijl is inclusief een geïntegreerd ladingbeveiligingsysteem. ProSafe is verwerkt in de volledige dwarsprofiellengte van de TopSystem dakdrager. Hierdoor kunnen de ProSafe spanbanden eenvoudig en snel in het gehele oppervlak worden gehaakt zonder dat er extra accessoires nodig zijn. Door het bevestigen van rubberen inzetstukken aan de dwarsbalken wordt voorkomen dat de lading verschuift, maar wordt deze ook beschermd tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan worden gebruikt op de originele sjorpunten van de voertuigfabrikant, op de Sortimo bedrijfswageninrichting en ook op de geïntegreerde sjorpunten in de voertuigvloer. Door uw imperiaal achteraf uit te rusten met ProSafe, heeft u nu een geïntegreerd ladingbeveiligingssysteem voor uw hele voertuig d.w.z. één spanbandensysteem dat overal op past.

De TopSystem Set Eco ProSafe VW Crafter 2016 C-stijl kan op de volgende voertuigtypes worden gemonteerd:

- VW Crafter, vanaf modeljaar 2016, wielbasis 3640 mm, standaard dak (H2) en hoog dak (H3)

De set bestaat uit drie dwarsbalken met een lengte van 1650 mm, waarmee het gehele dak optimaal benut kan worden.  De TopSystem Set zorgt er daarbij voor dat de maximale laadruimte tot uw beschikking staat.

Het montagemateriaal en de steunpoten zijn al bij de TopSystem Set Eco ProSafe inbegrepen.Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Gewicht 10,48 kg
Materiaal aluminium
Gegalvaniseerd staal
roestvrij staal
EPDM
PA6
Ontwerp 3 Querträger
Lengte in mm 1650
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent Volkswagen
MAN
Voertuigmodel Crafter Dubbele cabine 2016
TGE dubbele cabine Plus 2016
Crafter 2016
eCrafter 2019
eTGE 2019
TGE 2016
Wielbasis in mm 3640
4490
Dakvorm Hoog dak
Dakvorm Naam fabrikant H2
Type aandrijving Elektrisch
Variant achteropening Achterdeuren
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads