text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe VW Caddy Maxi 20 4 dwarsdragers

Ref.Nr.:   1000017833 |  Match code: STS 2.0 VWCAM OS10 |  EAN: 4045294898205
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • geïntegreerd ProSafe-ladingbeveiligingssysteem
 • maximale bijlading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  1.900 x 288 x 110 mm
 • Gewicht
  10,00 kg
 • Kleur
  Niet nader gespecificeerd
 • Binnenkort leverbaar 26.10.2023
€ 548,25

incl. € 95,15 BTW (netto € 453,10), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De Eco ProSafe VW Caddy Maxi 20 TopSystem set is inclusief een geïntegreerd ladingbeveiligingssysteem. ProSafe is geïntegreerd over de volledige lengte van het dwarsprofiel van de TopSystem dakdrager. Hierdoor kunnen de ProSafe spanbanden eenvoudig en snel in het gehele oppervlak worden gehaakt zonder dat er extra accessoires nodig zijn. Door het bevestigen van rubberen inzetstukken aan de dwarsbalken wordt voorkomen dat de lading verschuift en wordt deze ook beschermd tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingsysteem van Sortimo. Het kan worden gebruikt in de originele sjorpunten van de voertuigfabrikant, in de Sortimo bedrijfswageninrichting en ook in de geïntegreerde sjorpunten in de voertuigvloer. Door uw imperiaal achteraf uit te rusten met ProSafe, heeft u nu een geïntegreerd ladingbeveiligingsysteem voor uw hele voertuig, d.w.z. één spanbandensysteem dat overal op past.

De Eco ProSafe VW Caddy Maxi 20 TopSystem set kan op de volgende voertuigtypes worden gemonteerd:

- VW Caddy Maxi, vanaf modeljaar 2020, wielbasis 2970 mm, standaard dak.

De set bestaat uit drie dwarsdragers met een lengte van 1250 mm, waardoor het gehele dakoppervlak optimaal benut kan worden. Het TopSystem zorgt er daarbij voor dat de maximale laadruimte tot uw beschikking staat.

Het montagemateriaal en de steunpoten zijn al bij de TopSystem set Eco ProSafe inbegrepen.Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Lengte in mm 1250
Gewicht 10,00 kg
Materiaal aluminium
roestvrij staal
PA6
staal
Ontwerp 4 Querträger
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent Volkswagen
Voertuigmodel Caddy 2020
Wielbasis in mm 2970
Dakvorm Normaal dak
Dakvorm Naam fabrikant H1
Type aandrijving Voorwielaandrijving / vierwielaandrijving
Variant achteropening Alles
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads