text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Peugeot Partner (L1) 3 dwarsdragers

Ref.Nr.:   1000015778 |  Match code: STS 2.0 PEPA18A OS |  EAN: 4045294851477
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • geïntegreerd ProSafe-ladingbeveiligingssysteem
 • maximale bijlading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Gewicht
  9,00 kg
 • Kleur
  Zilver
  Zwart
 • Binnenkort leverbaar
  02.08.2024
€ 467,54

incl. € 81,14 BTW (netto € 386,40), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Het TopSystem Set ProSafe Peugeot Partner (L1) bevat al een geïntegreerd ladingbeveiligingssysteem. In de dakdrager TopSystem is ProSafe over de gehele dwarsprofiellengte ingebouwd. Zo kunnen de ProSafe-spanbanden eenvoudig, snel en zonder extra accessoires aan heel het oppervlak worden vastgehaakt. Daarnaast nog rubberen inleggen op de dwarsdragers aanbrengen, voorkomt niet alleen dat de lading wegglijdt, maar beschermt die ook tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan doorgaans zowel gebruikt worden met de originele sjorpunten van de voertuigfabrikant, alsook met de Sortimo voertuiginrichting en met geïntegreerde sjorpunten in de voertuigbodem. Met de upgrade van de dakdrager met ProSafe krijgt u nu een integraal ladingbeveiligingssysteem voor uw complete voertuig, namelijk een gordelsysteem dat overal past.

 

Het TopSystem Set ProSafe Peugeot Partner (L1) past op de voertuigtypes: 

- Peugeot Partner, bouwjaar vanaf 2018, wielbasis 2785 mm, normaal dak (H1)

De set bestaat uit drie dwarsdragers met een lengte van 1450 mm, waardoor het dakoppervlak volledig wordt benut. Daardoor beschikt u met het TopSystem over een maximaal laadvlak.

Het montagemateriaal, inclusief steunpoten, is al in de TopSystem Set Eco ProSafe opgenomen.

Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Gewicht 9,00 kg
Materiaal aluminium
Gegalvaniseerd staal
roestvrij staal
EPDM
PA6
Ontwerp 3 Querträger
Lengte in mm 1450
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent Peugeot
Fiat
Voertuigmodel e-Partner 2021 -
E-Doblo 2022 -
Partner 2018 -
Doblo Cargo 2022 -
Wielbasis in mm 2785
Dakvorm Normaal dak
Dakvorm Naam fabrikant H1
Type aandrijving Elektrisch
Voorwielaandrijving
Variant achteropening Achterdeuren
Achterklep
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads