text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Nissan NV300 / Primastar 21 4 dwarsdragers

Ref.Nr.:   1000011300 |  Match code: STS 2.0 NV30 OS9 |  EAN: 4045294736354
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • maximale bijlading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Gewicht
  16,00 kg
 • Kleur
  Zilver
  Zwart
 • Binnenkort leverbaar
  01.08.2024
€ 683,89

incl. € 118,69 BTW (netto € 565,20), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

In de TopSystem Set Eco ProSafe voor de Nissan NV30 is de ProSafe ladingbeveiliging al geïntegreerd. ProSafe is over de gehele lengte van het dwarsprofiel van het TopSystem imperiaal ingebouwd. Hierdoor kunnen de ProSafe spanbanden eenvoudig en snel over de gehele lengte worden vastgezet zonder dat er extra accessoires nodig zijn. Als u daarnaast rubberen inlegstukken op de dwarsdragers bevestigt, voorkomt u dat de lading verschuift en beschermt u deze tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan worden gebruikt op de originele vastzetpunten van de voertuigfabrikant, op de Sortimo bedrijfswageninrichting en ook op de geïntegreerde vastzetpunten in de voertuigvloer. Door ProSafe aan te brengen op uw imperiaal, beschikt u nu over een geïntegreerd systeem voor het vastzetten van de lading voor uw hele voertuig, dat wil zeggen één bevestigingssysteem waar alles op past.

 

De TopSystem Set Eco ProSafe Nissan NV300 kan op het volgende voertuigtype worden geïnstalleerd:

- Nissan NV300, vanaf bouwjaar 2016, wielbasis 3098 en 3498 mm, laag dak (H1).

- Nissan Primastar, vanaf bouwjaar 2021, wielbasis 3098 en 3498 mm, laag dak (H1).

De set bestaat uit vier dwarsdragers met een lengte van 1650 mm, waardoor het dakoppervlak volledig kan worden benut. Het TopSystem zorgt er dus voor dat de maximale laadruimte tot uw beschikking staat.

Het bevestigingsmateriaal en de steunpoten zijn al opgenomen in de TopSystem Set Eco ProSafe.

Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Gewicht 16,00 kg
Materiaal aluminium
Gegalvaniseerd staal
roestvrij staal
EPDM
PA6
Ontwerp 4 Querträger
Lengte in mm 1650
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent Nissan
Voertuigmodel NV300 2016 -
Primastar 2021 -
Wielbasis in mm 3098
3498
Dakvorm Normaal dak
Dakvorm Naam fabrikant H1
Type aandrijving Voorwielaandrijving
Variant achteropening Alles
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads