text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Ford Transit Courier 14 met 2 dwarsdragers

Ref.Nr.:   1000020487 |  Match code: STS 2.0 FOCOUR OS2 |  EAN: 4014599449207
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • geïntegreerd ProSafe-ladingbeveiligingssysteem
 • maximale bijlading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Gewicht
  5,28 kg
 • Kleur
  Zilver
  Zwart
 • Binnenkort leverbaar 01.07.2024
€ 359,25

incl. € 62,35 BTW (netto € 296,90), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De TopSystem Set ProSafe Ford Transit Courier 14 bevat een geïntegreerd systeem voor veilig vastzetten van lading. ProSafe ladingbeveiliging is over de gehele lengte van de dwarsdrager van het TopSystem imperiaal ingebouwd. Hierdoor kunnen de ProSafe spanbanden eenvoudig en snel over de gehele lengte worden vastgezet zonder dat er extra accessoires nodig zijn. Als u daarnaast rubberen omhulsels op de dwarsdragers bevestigt, voorkomt u dat de lading verschuift en beschermt u deze tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan worden gebruikt op de originele vastzetpunten van de voertuigfabrikant, op de Sortimo bedrijfswageninrichting en ook op de geïntegreerde ProSafe vastzetpunten in de voertuigvloer. Door uw imperiaal achteraf uit te rusten met ProSafe ladingbeveiliging, heeft u een geïntegreerd ladingbeveiligingssysteem voor uw hele voertuig waar bijvoorbeeld alle spanbanden op passen.

 

De TopSystem Set Eco ProSafe Ford Transit Courier 14 kan op de volgende voertuigtypes worden gemonteerd:

- Ford Transit Courier, vanaf bouwjaar 2014, wielbasis 2489 mm, standaard dak

De set bestaat uit twee dwarsdragers met een lengte van 1250 mm, waarmee het hele dak optimaal wordt benut. Het gebruik van het TopSystem imperiaal zorgt er voor dat u door het vervoer van lading op het dak meer laadruimte in uw voertuig tot uw beschikking heeft.

Het montagemateriaal en de steunpoten zijn al bij de TopSystem Set Eco ProSafe inbegrepen.

Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Gewicht 5,28 kg
Materiaal aluminium
Gegalvaniseerd staal
roestvrij staal
EPDM
PA6
Ontwerp 2 Querträger
Lengte in mm 1250
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent Ford
Voertuigmodel Transit Courier 2014
Wielbasis in mm 2489
Dakvorm Normaal dak
Dakvorm Naam fabrikant H1
Variant achteropening Achterdeuren
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads