text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set Eco ProSafe VW Crafter hoog dak (H2) 4 dwarsdragers

Ref.Nr.:   1000011434 |  Match code: STS 2.0 VWCR OS15 |  EAN: 4045294739072
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • maximale bijlading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Gewicht
  16,00 kg
 • Kleur
  Zilver
  Zwart
 • Binnenkort leverbaar
  05.08.2024
€ 683,89

incl. € 118,69 BTW (netto € 565,20), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Er is een geïntegreerd systeem voor het vastzetten van de lading opgenomen in het TopSystem Set Eco ProSafe VW Crafter High Roof (H2). ProSafe ladingbeveiliging is geïntegreerd over de volledige lengte van de dwarsdrager van het TopSystem imperiaal. Hierdoor kunnen ProSafe spanbanden eenvoudig en snel in het gehele oppervlak worden gehaakt zonder dat er extra accessoires nodig zijn. Door het bevestigen van rubberen inzetstukken aan de dwarsdragers wordt voorkomen dat de lading verschuift en wordt deze beschermd tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan worden gebruikt op de originele vastzetpunten van de voertuigfabrikant, op de Sortimo bedrijfswageninrichting en ook op de geïntegreerde vastzetpunten in de voertuigvloer. Door het imperiaal achteraf uit te rusten met ProSafe ladingbeveiliging, ontstaat een geïntegreerd ladingbeveiligingssysteem voor het gehele voertuig d.w.z. één spanbandensysteem dat overal op past.

 

De TopSystem Eco ProSafe set VW Crafter hoog dak (H2) kan op het volgende voertuigtype worden geïnstalleerd:

- VW Crafter vanaf bouwjaar 2006, wielbasis 3250, 3665 en 4325 mm, middenhoog dak (H2).

De set bestaat uit vier dwarsdragers met een lengte van 1550 mm, waarmee het hele dak optimaal wordt benut. Het TopSystem zorgt er daarbij voor dat de maximale laadruimte beschikbaar is.

Het montagemateriaal en de steunpoten zijn bij de aanschaf van een TopSystem set Eco ProSafe inbegrepen.

Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Gewicht 16,00 kg
Materiaal aluminium
Gegalvaniseerd staal
roestvrij staal
EPDM
PA6
Ontwerp 4 Querträger
Lengte in mm 1550
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent Volkswagen
Voertuigmodel Crafter 2006 - 2015
Wielbasis in mm 4325
3665
3250
Dakvorm Hoog dak
Dakvorm Naam fabrikant H2
Type aandrijving achterwielaandrijving/vierwielaandrijving
Variant achteropening Achterdeuren
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads