text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem ProSafe set Ford Custom H2 2 dwarsdragers

Ref.Nr.:   1000020377 |  Match code: STS 2.0 FOCU OS8 |  EAN: 4014599304575
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • geïntegreerd ProSafe-ladingbeveiligingssysteem
 • maximale bijlading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  0 x 0 x 0 mm
 • Gewicht
  5,31 kg
 • Kleur
  Niet nader gespecificeerd
 • Binnenkort leverbaar 24.10.2023
€ 411,40

incl. € 71,40 BTW (netto € 340,00), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De TopSystem Eco ProSafe set Ford Custom bevat een geïntegreerd ladingbeveiligingssysteem. ProSafe is over de gehele lengte van de dwarsdrager van het TopSystem imperiaal ingebouwd. Hierdoor kunnen de ProSafe spanbanden eenvoudig en snel over de gehele lengte worden vastgezet zonder dat er extra accessoires nodig zijn. Als u daarnaast rubberen inlegstukken op de dwarsdragers bevestigt, voorkomt u dat de lading verschuift en beschermt u deze tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan worden gebruikt op de originele vastzetpunten van de voertuigfabrikant, op de Sortimo bedrijfswageninrichting en ook op de geïntegreerde Prosafe vastzetpunten in de voertuigvloer. Door uw imperiaal achteraf uit te rusten met ProSafe, heeft u nu een geïntegreerd ladingbeveiligingssysteem voor uw hele voertuig, d.w.z. één spanbandensysteem dat overal op past.

De TopSystem Eco ProSafe set Ford Custom H2 kan op het volgende voertuigtypes worden geïnstalleerd:

- Ford Custom vanaf bouwjaar 2012, wielbasis 2933 en 3300 mm, hoog dak.

De set bestaat uit twee dwarsdragers met een lengte van 1450 mm, waardoor het dakoppervlak volledig kan worden benut. Het TopSystem imperiaal zorgt er daarbij voor dat de maximale laadruimte tot uw beschikking staat.

Het montagemateriaal en de steunpoten zijn al bij de TopSystem Eco ProSafe set inbegrepen.Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Lengte in mm 1450
Gewicht 5,31 kg
Materiaal staal
Ontwerp 2 Querträger
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent Ford
Voertuigmodel Transit Custom 2012
Transit Custom Double Cab 2012
Wielbasis in mm 2933
3300
Dakvorm Hoog dak
Dakvorm Naam fabrikant H2
Type aandrijving Voorwielaandrijving
Variant achteropening Achterdeuren
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads