text.skipToContent text.skipToNavigation

E-BOXX 300x200x148

Ref.Nr.:   37234070 |  Match code: E-BOXX 300X200X148 |  EAN: 4014599234070
 • Standaardcontainer maakt goederenverkeer voor verschillende firma’s mogelijk
 • bestand tegen verschillende chemicaliën
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • stapelbaar
 • Kostenvoordeel door lange levensduur van de bak
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  300 x 200 x 148 mm
 • Gewicht
  0,42 kg
 • Kleur
  RAL 5005 Signaalblauw
 • Op voorraad
€ 16,34

incl. € 2,84 BTW (netto € 13,50), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Met de E-BOXX (bxdxh: 300 x 200 x 148 mm) hebt u een praktische allrounder voor de opslag en het transport van uw producten. Het is de KLT-bak (ook wel eurokrat of eurobak genoemd) van Sortimo. Door de gestandaardiseerde constructiekenmerken van de E-BOXX kan de transport-, opslag- en vervoerstechniek ook buiten de eigen onderneming efficiënter worden gemaakt. Daarmee is de E-BOXX uitermate geschikt voor het goederenverkeer in de automobielindustrie. Dankzij de perfect op elkaar afgestemde maatvoeringen zijn de E-BOXXen uitermate geschikt om goederen compact en gestapeld, maar ook veilig te bewaren. Hierdoor bespaart u niet alleen opslag- en transportkosten maar vooral cash.    

Dankzij het kunststofmateriaal is de Euronorm BOXX bestand tegen verscheidene oliën, zuren en logen, Temperatuurbestendig van -20 °C tot +100 °C en kenmerkt zich door duurzaamheid en rendabiliteit. Bovendien kan deze eenvoudig in bundels gepalletiseerd, maar ook in Sortimo-bedrijfswageninrichtingen worden geïntegreerd. Met toebehoren zoals de zittingshouder kan de E-BOXX worden vastgemaakt op de bijrijdersstoel. Met het optionele deksel kan de E-BOXX naar boven worden afgesloten, zodat de inhoud er niet uit kan vallen.

Met de E-BOXX hebt u een praktische allrounder voor de opslag en het transport van uw producten. Het is de KLT-bak (ook wel eurokrat of eurobak genoemd) van Sortimo. Door de gestandaardiseerde constructiekenmerken van de E-BOXX kan de transport-, opslag- en vervoerstechniek ook buiten de eigen onderneming efficiënter worden gemaakt. Daarmee is de E-BOXX uitermate geschikt voor het goederenverkeer in de automobielindustrie. Dankzij de perfect op elkaar afgestemde maatvoeringen zijn de E-BOXXen uitermate geschikt om goederen compact en gestapeld, maar ook veilig te bewaren. Hierdoor bespaart u niet alleen opslag- en transportkosten maar vooral cash. Dankzij het kunststofmateriaal is de Euronorm BOXX bestand tegen verscheidene oliën, zuren en logen, Temperatuurbestendig van -20 °C tot +100 °C en kenmerkt zich door duurzaamheid en rendabiliteit. Bovendien kan deze eenvoudig in bundels gepalletiseerd, maar ook in Sortimo-bedrijfswageninrichtingen worden geïntegreerd. Met toebehoren zoals de zittingshouder kan de E-BOXX worden vastgemaakt op de bijrijdersstoel. Met het optionele deksel kan de E-BOXX naar boven worden afgesloten, zodat de inhoud er niet uit kan vallen.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 300 x 200 x 148 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 245 x 165 x 140 mm
Gewicht 0,42 kg
Materiaal PP
Maximale belasting 20 kg
Variant leeg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads