text.skipToContent text.skipToNavigation

E-BOXX 300x200x148

Ref.Nr.:   37234070 |  Match code: E-BOXX 300X200X148 |  EAN: 4014599234070
 • Standaardcontainer maakt goederenverkeer voor verschillende firma’s mogelijk
 • bestand tegen verschillende chemicaliën
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • stapelbaar
 • Kostenvoordeel door lange levensduur van de bak
 • Maten (LxBxH)
  293 mm x 193 mm x 148 mm
 • Gewicht
  0,42 kg
 • Kleur
  Blauw
 • Binnenkort leverbaar klaar om te verzenden 03.04.2023
€ 15,97

incl. € 2,77 BTW (netto € 13,20), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Met de E-BOXX (bxdxh: 300 x 200 x 148 mm) hebt u een praktische allrounder voor de opslag en het transport van uw producten. Het is de KLT-bak (ook wel eurokrat of eurobak genoemd) van Sortimo. Door de gestandaardiseerde constructiekenmerken van de E-BOXX kan de transport-, opslag- en vervoerstechniek ook buiten de eigen onderneming efficiënter worden gemaakt. Daarmee is de E-BOXX uitermate geschikt voor het goederenverkeer in de automobielindustrie. Dankzij de perfect op elkaar afgestemde maatvoeringen zijn de E-BOXXen uitermate geschikt om goederen compact en gestapeld, maar ook veilig te bewaren. Hierdoor bespaart u niet alleen opslag- en transportkosten maar vooral cash.    

Dankzij het kunststofmateriaal is de Euronorm BOXX bestand tegen verscheidene oliën, zuren en logen, Temperatuurbestendig van -20 °C tot +100 °C en kenmerkt zich door duurzaamheid en rendabiliteit. Bovendien kan deze eenvoudig in bundels gepalletiseerd, maar ook in Sortimo-bedrijfswageninrichtingen worden geïntegreerd. Met toebehoren zoals de zittingshouder kan de E-BOXX worden vastgemaakt op de bijrijdersstoel. Met het optionele deksel kan de E-BOXX naar boven worden afgesloten, zodat de inhoud er niet uit kan vallen.

Met de E-BOXX hebt u een praktische allrounder voor de opslag en het transport van uw producten. Het is de KLT-bak (ook wel eurokrat of eurobak genoemd) van Sortimo. Door de gestandaardiseerde constructiekenmerken van de E-BOXX kan de transport-, opslag- en vervoerstechniek ook buiten de eigen onderneming efficiënter worden gemaakt. Daarmee is de E-BOXX uitermate geschikt voor het goederenverkeer in de automobielindustrie. Dankzij de perfect op elkaar afgestemde maatvoeringen zijn de E-BOXXen uitermate geschikt om goederen compact en gestapeld, maar ook veilig te bewaren. Hierdoor bespaart u niet alleen opslag- en transportkosten maar vooral cash. Dankzij het kunststofmateriaal is de Euronorm BOXX bestand tegen verscheidene oliën, zuren en logen, Temperatuurbestendig van -20 °C tot +100 °C en kenmerkt zich door duurzaamheid en rendabiliteit. Bovendien kan deze eenvoudig in bundels gepalletiseerd, maar ook in Sortimo-bedrijfswageninrichtingen worden geïntegreerd. Met toebehoren zoals de zittingshouder kan de E-BOXX worden vastgemaakt op de bijrijdersstoel. Met het optionele deksel kan de E-BOXX naar boven worden afgesloten, zodat de inhoud er niet uit kan vallen.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maten (LxBxH) 293 mm x 193 mm x 148 mm
Binnenmaten (LxBxH) 165,0 mm x 245,0 mm x 140,0 mm
Gewicht 0,42 kg
Materia(a)l(en) PP
Kleur Blauw
Maximale belastbaarheid in kg 20
Variant leeg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt