text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-lade 72 G

Ref.Nr.:   6000011065 |  Match code: LS-S 72 G |  EAN: 4045294734558
 • individuele inzetstukken met schuifladefunctie
 • aanpasbaar aan branchespecifieke vereisten
 • professionele presentatie bij de klant
 • robuust en belastbaar
 • Personalisatie door opschriftetiket met kleurcode
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  360 x 320 x 78 mm
 • Gewicht
  0,52 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
€ 17,30

incl. € 3,00 BTW (netto € 14,30), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Dankzij het ontwerp van de LS-schuiflade 72 G met een hoogte van 72 mm kan deze naadloos in de LS-BOXX 306 G worden geïntegreerd. Gereedschappen en materieel kunnen hierin veilig opgeborgen en vervoerd worden. Uw materialen zijn altijd overzichtelijk gesorteerd en hiermee sluit u uit dat u dure gereedschappen of machines vergeet. Bovendien biedt de LS-schuiflade 72 G u altijd een snelle toegang tot de inhoud dankzij de uittrekfunctie en verliest u geen kostbare tijd ter plaatse bij de klant.

In de robuuste LS-BOXX G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de LS-BOXX G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen. Zo kunnen in het bovenste gedeelte van de basisverpakking bijvoorbeeld boormachines, decoupeerzagen of andere elektrische apparaten worden opgeborgen.
U kunt uw LS-BOXX G individueel met verschillende opties voor de tussenstukken uitrusten, waarin kleine onderdelen, resp. gereedschappen overzichtelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd.

Volgende combinaties zijn mogelijk:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-schuiflade 72 G
1 x i-BOXX 72 en 1 x LS-schuiflade 72 G

Op de werklocatie hebt u zodoende naast al uw machines en gereedschappen ook altijd de daarbij behorende bevestigingsmaterialen en materieel bij de hand. Door dit gestructureerd geheel beperkt u de loopafstanden en zoektijden tot een minimum en laat u een perfect georganiseerde indruk achter bij de klant.

Net zoals de complete L-BOXXen-serie is ook de LS-BOXX G gemaakt voor het vergemakkelijken van mobiele handwerk- en servicewerkzaamheden, die voor wat betreft ordening, veiligheid en efficiëntie worden geoptimaliseerd. Door het intelligente kliksysteem kunnen meerdere LS-BOXXen G ongecompliceerd met elkaar worden verbonden en vervolgens weer door middel van een drukknop van elkaar worden gescheiden, natuurlijk is het vastklikken met alle L-BOXX ook mogelijk. Deze is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof en vanzelfsprekend naadloos te combineren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen. Door de kleuren is de L-BOXX G4 ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk. Robuuste sluitset, geïntegreerde draaggreep van kunststof in het deksel en de meest diverse uitrustingsmogelijkheden – afhankelijk van de branchespecifieke werkzaamheden – zijn maar een paar van de praktische eigenschappen van de LS-BOXX G.

Ook partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer gebruiken de L-BOXXen-serie van Sortimo als verpakking voor hun machines, gereedschappen en verbruiksmiddelen, die vanzelfsprekend over dezelfde eigenschappen beschikken, zoals het kliksysteem. Zo profiteert u van het universele en compatibele mobiliteitsconcept van de L-BOXXen-serie.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 360 x 320 x 78 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 340 x 261 x 70 mm
Gewicht 0,52 kg
Materiaal ABS
Geschikt voor LS-BOXX 306
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads