text.skipToContent text.skipToNavigation

Rolhouder incl. papierrol SP SR5

Ref.Nr.:  1000020029 | Match code: RH SR5 SP INKL. PR
 • Geschikt voor papieren rollen tot een breedte van 240 mm en Ø280 mm.
 • Een ideale aanvulling in de bedrijfswagen.
 • Bevestiging op een SR5 staander.
 • Hij kan ook in de werkplaats worden gebruikt.
 • Maten (LxBxH)
  280 mm x 270 mm x 270 mm
 • Gewicht
  2,1 kg
 • Kleur
  Antraciet
 • Binnenkort leverbaar klaar om te verzenden 30.01.2023
€ 98,98

incl. € 17,18 BTW (netto € 81,80), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De rolhouder wordt geleverd met een papierrol en kan worden bevestigd aan een staander van een SR5 bedrijfswageninrichting. Op die manier zijn schoonmaakdoekjes altijd bij de hand.

De houder kan ook worden uitgerust met standaard papierrollen met een maximale breedte van 240 mm en een maximale diameter van 280 mm. De papierrol wordt door het eigen gewicht in de houder vastgeklemd, wat voorkomt dat de rol er tijdens de rit uitvalt.  

De SR5 accessoires met geïintegreerde ProClick haken zijn zonder gereedschap aan de SR5 staanders te monteren. Ze kunnen eenvoudig en snel worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon, met behulp van haken aan de achterkant. Montagemateriaal en lastige montage zijn niet nodig. Deze innovatieve integratie maakt het mogelijk om de accessoires snel te verplaatsen, én zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in de staanderl ontstaan. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen, hebben de SR5-accessoires tot wel drie haken in plaats van één, omdat ze zijn ontworpen voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Echter, andersom kunnen alle ProClick gereedschaptassen wél aan de staanders van de SR5 bedrijfswageninrichting worden opgehangen.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maten (LxBxH) 280 mm x 270 mm x 270 mm
Gewicht 2,1 kg
Materia(a)l(en) papier
staal
PA6
Kleur Antraciet
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads