text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 leeg Zwart

Ref.Nr.:  6000002706 | Match code: LS 306 HD
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • individuele inzetstukken met schuifladefunctie
 • verbindt machinekoffers met assortimentsopbergvakken
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • robuust en belastbaar
 • Kleur
  Zwart
 • Gewicht
  2,75 kg
 • Maten (LxBxH)
  442 x 357 x 321 mm
 • Stopgezet artikel 1 stuks voorradig
€ 73,40
€ 109,00

incl. € 12,74 BTW (netto € 60,66), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

In de robuuste, vuilbestendige zwarte LS-BOXX vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de LS-BOXX afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen. Zo kunnen in het bovenste gedeelte van de basisverpakking – waarvan de afmeting overeenkomt met die van de L-BOXX 136 – net zoals bij de typische L-BOXX-boormachines, decoupeerzagen of andere elektrische apparaten worden opgeborgen.

In de drie verschillende opties voor de tussenstukken met geleiderails kunt u de LS-schuiflades of de praktische i-BOXX 53 en de i-BOXX 72 in de LS-BOXX schuiven, waarin de kleine onderdelen, respectievelijk gereedschappen, overzichtelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd. Op de werklocatie hebt u zodoende naast al uw machines en gereedschappen ook altijd de daarbij behorende verbruiksmiddelen en gereedschappen bij de hand. Door dit gestructureerd geheel beperkt u de loopafstanden en zoektijden tot een minimum en laat u een perfect georganiseerde indruk achter bij de klant.

Onderstaande combinaties zijn mogelijk:

2 x i-BOXX 72 (zwart)

2 x LS-schuiflades 72 (zwart)

1 x i-BOXX 53 (zwart) met 1 x LS-schuiflade 92 (zwart)

De LS-BOXX is de optimale mobiliteitsoplossing voor ambachtslieden, monteurs, en industriële of dienstverlenende bedrijven. Deze combineert de functies van een L-BOXX 136 met opberghulpmiddelen zoals schuiflades en de i-BOXX. Door het intelligente kliksysteem kunnen meerdere LS-BOXXen ongecompliceerd met elkaar worden verbonden en vervolgens weer door middel van een drukknop van elkaar worden gescheiden, ook het vastklikken met de L-BOXX is mogelijk. Deze is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof en vanzelfsprekend naadloos te combineren in alle Sortimo-bedrijfswageninrichtingen. Zeer praktisch: alle toebehoren van de L-BOXX 136 zijn ook geschikt voor de LS-BOXX. Bovendien is deze compatibel met de partner-BOXXen van Bosch, Gedore en fischer, waardoor u profiteert van een universeel mobiliteitsconcept dat u maximale efficiëntie biedt gedurende uw werkdag.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur Zwart
Gewicht 2,75 kg
Binnenmaten (LxBxH) 311,0 x 378,0 x 99,5 mm
Maten (LxBxH) 442 x 357 x 321 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Maximale dekselbelasting in kg 85
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK