text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 WK1 Inzetbakjesset K3

Ref.Nr.:  1000002546 | Match code: LS 306 WK1 K3
 • inclusief i-BOXX 53 uitgerust met een set inzetbakken C44
 • inclusief LS-schuiflade 92
 • inclusief set inzetbakken K3
 • inclusief gereedschapkaart 1
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • Kleur
  Grijs-wit
 • Gewicht
  6,7 kg
 • Maten (LxBxH)
  442 x 357 x 321 mm
 • Stopgezet artikel 3 stuks voorradig
€ 122,40

€ 189,00

incl. € 21,24 BTW (netto € 101,16), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

In de robuuste LS-BOXX kunt u kleine onderdelen veilig en geordend naar elke werklocatie vervoeren, want het bovenste vak van deze LS-BOXX is uitgerust met een set inzetbakjes K3 (uitrusting inzetbakjes: 2 x inzetbak U3 grijs incl. elk 3 verdeelschotten U3, 2 x inzetbak K3 grijs incl. elk 1 verdeelschot K3). Het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes is mogelijk en biedt daarmee maximale flexibiliteit gedurende de werkdag. Zo kunnen in de afzonderlijke inzetbakjes assortimenten voor wederkerende werkzaamheden worden samengesteld, indien nodig uit de LS-BOXX worden genomen en direct op de werklocatie worden neergezet. De onderverdeling van de LS-BOXX door de set inzetbakjes biedt u een goed overzicht over de kleine onderdelen en verbruiksmiddelen, waardoor u deze snel bij de hand hebt en u altijd een goed overzicht van uw voorraad hebt. 

Het in het deksel gemonteerde gereedschapskaart completeert de L-BOXX met opbergoplossingen voor uw gereedschap. De rubberen lussen en insteekvakken van de gereedschapskaart, bieden optimale opbergmogelijkheden voor handgereedschap zoals schroevendraaiers, tangen etc. De gereedschappen zijn zodoende altijd binnen handbereik en u ziet in een oogopslag of alle gereedschappen aanwezig zijn.

De tussenstukken met geleiderails die zich daaronder bevinden zijn uitgerust met een i-BOXX 53 inclusief alle inzetbakjes en een LS-schuiflade 92. Zo hebt u op de werklocatie naast al uw gereedschappen ook altijd de daarbij behorende bevestigingsmaterialen en materieel bij de hand. Door dit gestructureerd geheel beperkt u de loopafstanden en zoektijden tot een minimum en laat u een perfect georganiseerde indruk achter bij de klant.

De i-BOXX 53 incl. set inzetbakjes C44 (uitrusting inzetbakken: 5 x inzetbak A44 rood, 2 x inzetbak B44 geel, 4 x inzetbak C44 blauw, 1 x inzetbak I44 grijs inclusief 2 verdeelschotten) is een kleine en intelligente mogelijkheid voor de sortering en het veilig vervoer van kleine onderdelen. Het grote voordeel van de i-BOXX: een transparant deksel, zodat de inhoud altijd zichtbaar is - waardoor u altijd in een oogopslag een overzicht hebt over de voorraad van uw materialen. De set inzetbakjes maakt het mogelijk om een sortering van bijvoorbeeld bevestigingsmaterialen in de i-BOXX aan te brengen.

In de rails van het tussenstuk onder de i-BOXX bevindt zich een LS-schuiflade 92, waarin grotere gereedschappen en werkmiddelen veilig kunnen worden opgeborgen. Dankzij de uittrekfunctie wordt een optimale toegang tot de inhoud van de LS-schuiflade gegarandeerd. 

Net zoals de complete L-BOXXen-familie is ook de LS-BOXX gemaakt voor het vergemakkelijken van mobiele handwerk- en servicewerkzaamheden, die voor wat betreft ordening, veiligheid en efficiëntie worden geoptimaliseerd. Door het intelligente kliksysteem kunnen meerdere LS-BOXXen ongecompliceerd met elkaar worden verbonden en vervolgens weer door middel van een drukknop van elkaar worden gescheiden, natuurlijk is het vastklikken met de L-BOXX ook mogelijk. Deze is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof en vanzelfsprekend naadloos te combineren in alle Sortimo-bedrijfswageninrichtingen. Robuuste sluitset, geïntegreerde draaggreep van kunststof in het deksel en de meest diverse uitrustingsmogelijkheden – afhankelijk van de branchespecifieke werkzaamheden – zijn maar een paar van de praktische eigenschappen van de LS-BOXX. Zeer praktisch: alle toebehoren van de L-BOXX 136 zijn ook geschikt voor de LS-BOXX. Bovendien is deze compatibel met de partner-BOXXen van Bosch, Gedore en fischer, waardoor u profiteert van een universeel mobiliteitsconcept dat u maximale efficiëntie biedt gedurende uw werkdag. (Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur Grijs-wit
Gewicht 6,7 kg
Binnenmaten (LxBxH) 311,0 x 378,0 x 99,5 mm
Maten (LxBxH) 442 x 357 x 321 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Maximale dekselbelasting in kg 85
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK