text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 136 inclusief GK1- en Gedore-gereedschapinleg sanitair, verwarming, airconditioning

Ref.Nr.:  1000005191 | Match code: LB136 WK1 G WE SHK
 • inclusief Gedore-gereedschapinleg SHK (sanitair, verwarming en airconditioning)
 • inclusief gereedschapkaart 1
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • robuust en belastbaar
 • Kleur
  Grijs-wit
 • Gewicht
  6,50 kg
 • Maten (LxBxH)
  445 x 357 x 152 mm
 • Stopgezet artikel 5 stuks voorradig
€ 368,81

€ 569,00

incl. € 64,01 BTW (netto € 304,80), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

In de robuuste L-BOXX 136 vervoert u uw gereedschappen veilig en geordend naar elke werklocatie.Deze L-BOXX 136 is uitgerust met een schuimrubberinleg gevuld met gereedschap van Gedore dat perfect is afgestemd op de toepassingen van servicemonteurs voor sanitair, verwarming en airconditioning.De schuimrubberinleg heeft als voordeel dat gereedschappen geordend, overzichtelijk en beschermd worden vervoerd. Bovendien valt het u bij het opruimen van uw gereedschappen de werkplek direct op of ze nog compleet zijn – zo wordt niets vergeten. De complete gereedschapinleg kan indien gewenst ook worden geïntegreerd in de L-BOXX 102, de schuiflades van de Sortimo-bedrijfswageninrichtingen en de schuiflades van de WorkMo (met binnenmaat vanaf bxdxh: 418 x 314 x 89 mm) en eveneens in de MultiPack.

Bovendien is in de deksel van de L-BOXX een gereedschapkaart gemonteerd welke dankzij zijn rubberen lussen en insteekvakken ideale opbergers zijn voor nog meer van uw handgereedschap.Het gereedschap is zo altijd binnen handbereik en u kunt in een oogopslag de volledigheid van uw gereedschap controleren. Zo blijft niets bij de werklocatie liggen of wordt vergeten in de werkplaats.

De schuimrubberinleg omvat onderstaand gereedschap:

- 1 universeeltang

- 1 sleufschroevendraaier

- 1 PH kruiskopschroevendraaier

- 1 montagesleutel M10

- 1 waterpomptang 275 mm

- 1 hoek-pijptang 1"

- 1 binnenzeskant stiftsleutelset

- 1 kraanmoersleutel 260 mm

- 5 steeksleutels 10 tot 22 mm

De hoogwaardige lichtgewicht L-BOXX is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof, deze beschermt de inhoud tegen spatwater en is voorzien van twee klemsluitingen. Het deksel is tot 85 kg belastbaar, waardoor u de L-BOXX ook als opstapje kunt gebruiken.Dankzij de ergonomisch gevormde draaggreep geïntegreerd in het deksel en aan de voorkant, is de L-BOXX flexibel en comfortabel in het gebruik.Uitermate praktisch is het kliksysteem waarmee u een willekeurig aantal L-BOXXen in een oogwenk met elkaar kunt verbinden, zodat u meerdere L-BOXXen tegelijkertijd kunt vervoeren. Het bespaart u tijd en inspanning, want het steeds maar heen en weer lopen van het voertuig naar de werklocatie is met de L-BOXXen-familie verleden tijd. Op de werklocatie kunnen de L-BOXXen met een druk op de knop weer los worden gekoppeld, zodat u direct en goed georganiseerd met uw werkzaamheden kunt beginnen.Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

De L-BOXX is natuurlijk te integreren in alle Sortimo-bedrijfswageninrichtingen, zodat uw gereedschap en werkmateriaal ook gedurende de rit veilig en geordend opgeborgen is en zich bij aankomst snel binnen handbereik bevindt.

Ook partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer gebruiken de Sortimo-L-BOXX als verpakking voor hun machines, gereedschappen en verbruiksmiddelen, die vanzelfsprekend over dezelfde eigenschappen beschikken, zoals bijvoorbeeld het kliksysteem. Zo profiteert u van het universele en compatibele mobiliteitsconcept van de L-BOXXen-familie.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur Grijs-wit
Gewicht 6,50 kg
Binnenmaten (LxBxH) 311,0 x 378,0 x 99,5 mm
Maten (LxBxH) 445 x 357 x 152 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Maximale dekselbelasting in kg 85
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK