text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 102 incl. TBS 3F

Ref.Nr.:  1000002938 | Match code: LB102 + TBS 3F
 • inclusief set verdeelschotten 3F
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • robuust en belastbaar
 • aangenaam draagcomfort
 • Kleur
  Grijs-wit
 • Gewicht
  3,04 kg
 • Maten (LxBxH)
  442 mm x 357 mm x 117 mm
 • Artikel niet beschikbaar niet gereed voor verzending
€ 64,54

€ 105,00

incl. € 11,20 BTW (netto € 53,34), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Deze L-BOXX 102 is uitgerust met een set verdeelschotten 3F, die een onderverdeling van de L-BOXX in drie schuine vakken mogelijk maakt. Grotere gereedschappen of materieel kunnen in de onderverdeelde vakken veilig opgeborgen en vervoerd worden. De onderverdeling zorgt voor orde en omdat langdurig zoeken niet meer nodig is, ook voor tijdsbesparing tijdens het werken.

De hoogwaardige lichtgewicht L-BOXX is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof, deze beschermt de inhoud tegen spatwater en is voorzien van twee klemsluitingen. Het deksel is tot 85 kg belastbaar, waardoor u de L-BOXX ook als opstapje kunt gebruiken.Dankzij de ergonomisch gevormde draaggreep geïntegreerd in het deksel en aan de voorkant, is de L-BOXX flexibel en comfortabel in het gebruik.Uitermate praktisch is het kliksysteem waarmee u een willekeurig aantal L-BOXXen in een oogwenk met elkaar kunt verbinden, zodat u meerdere L-BOXXen tegelijkertijd kunt vervoeren. Het bespaart u tijd en inspanning, want het steeds maar heen en weer lopen van het voertuig naar de werklocatie is met de L-BOXXen-familie verleden tijd. Op de werklocatie kunnen de L-BOXXen met een druk op de knop weer los worden gekoppeld, zodat u direct en goed georganiseerd met uw werkzaamheden kunt beginnen.Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

De L-BOXX is natuurlijk te integreren in alle Sortimo-bedrijfswageninrichtingen, zodat uw gereedschap en werkmateriaal ook gedurende de rit veilig en geordend opgeborgen is en zich bij aankomst snel binnen handbereik bevindt.

Ook partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer gebruiken de Sortimo-L-BOXX als verpakking voor hun machines, gereedschappen en verbruiksmiddelen, die vanzelfsprekend over dezelfde eigenschappen beschikken, zoals bijvoorbeeld het kliksysteem. Zo profiteert u van het universele en compatibele mobiliteitsconcept van de L-BOXXen-familie.

Met reeds volledig uitgeruste L-BOXXen bent u perfect toegerust voor uw dagelijks werk. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de instelmogelijkheden van uw L-BOXX, want dat hebben wij voor u al opgelost. Zo zijn uw kleine onderdelen vooraf ordelijk en overzichtelijk opgeborgen en kunt u direct naar uw werklocatie vertrekken.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur Grijs-wit
Gewicht 3,04 kg
Binnenmaten (LxBxH) 378,0 x 313,0 x 63,5 mm
Maten (LxBxH) 442 mm x 357 mm x 117 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Maximale dekselbelasting in kg 85
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK