text.skipToContent text.skipToNavigation

Metalen koffer KM 332 E 1/1

Ref.Nr.:  1000001531 | Match code: KM 332 E 1/1
 • uitgerust met een tussenbodem en sets met inzetbakken
 • aangenaam draagcomfort
 • éénhandsbediening mogelijk
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • schuimrubberinleg in het deksel
 • Kleur
  Blauw
 • Gewicht
  4,91 kg
 • Maten (LxBxH)
  440 x 330 x 100 mm
 • Stopgezet artikel 5 stuks voorradig
€ 80,51

€ 119,00

incl. € 13,97 BTW (netto € 66,54), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

In de duurzame metalen koffer KM 332 E 1/1 kunt u kleine onderdelen veilig en geordend naar elke werklocatie transporteren. Deze metalen koffer is namelijk voorzien van twee sets inzetbakjes (uitrusting inzetbakjes boven: 18 x A4 rood, 9 x B4 geel, 3 x C4 blauw op tussenbodem, uitrusting inzetbakjes onder: 12 x A3 rood, 6 x B3 geel, 3 x C3 blauw, 2 x D3 groen). In de inzetbakjes krijgen uw verbruiksmiddelen en kleine onderdelen een veilige plek en zijn ze overzichtelijk geordend. De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes behoort tot de mogelijkheden. Bovendien verschaffen de inzetbakjes u een goed overzicht over de kleine onderdelen en verbruiksmiddelen, waardoor u deze snel bij de hand hebt en u altijd een goed overzicht van uw voorraad hebt.

Het praktische deksel kenmerkt zich door de éénhandsbediening en de 120 graden openingshoek, waardoor het werk in hoge mate vergemakkelijkt wordt. De schuimrubberen dekselinleg sluit de inzetbakjes aan de bovenkant af en zorgt ervoor dat de daarin opgeborgen voorwerpen niet door elkaar raken. Met de ergonomisch gevormde draaggreep aan de voorkant, is de metalen koffer comfortabel in het gebruik.

Met de uittrekrails, de kofferlade of de MultiSlide, laat de metalen koffer zich ideaal in de voertuiginrichtingen van Sortimo en de WorkMo-module integreren.

(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur Blauw
Gewicht 4,91 kg
Binnenmaten (LxBxH) 316,0 x 421,0 x 94,0 mm
Maten (LxBxH) 440 x 330 x 100 mm
Materia(a)l(en) staal
PS
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK