text.skipToContent text.skipToNavigation

Metalen koffer DM 342 met TBL+IB set H63

Ref.Nr.:  1000011061 | Match code: DM 342 TBL IB
 • uitgerust met een set verdeelschotten, tussenplateau en set inzetbakjes H63
 • Door bediening met één hand is het gemakkelijker werken
 • individueel aan te passen binnenruimte
 • in alle transportoplossingen van Sortimo integreerbaar
 • Schuimrubber inleg minimaliseert storende ratelende geluiden
 • Kleur
  Blau
 • Gewicht
  5,4 kg
 • Maten (LxBxH)
  450 x 365 x 140 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden
€ 125,01
U bespaart online – t.o.v. € 136,00

incl. € 21,70 BTW (netto € 103,31), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

In de duurzame metalen koffer DM 342 inclusief verdeelschot en set inzetbakjes H63 transporteert u uw kleine onderdelen en gereedschappen veilig en gesorteerd naar elke werklocatie, want het bovenste deel van deze metalen koffer is uitgerust met een set inzetbakjes (uitrusting inzetbakjes: 12x inzetbakje 1x1 H63, 6x inzetbakje 1x2 H63, 3x inzetbakje 2x2 H63 en 2x inzetbakje 2x3 H63 op tussenplateau) waarin al uw kleine onderdelen ordelijk en overzichtelijk hun plaats kunnen vinden. Met de meegeleverde verdeelschotten (4x verdeelschot IB 1x0 H63 en 4x verdeelschot IB 2x0 H63) kunnen de inzetbakjes indien nodig in meerdere vakken worden onderverdeeld. 

De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes behoort tot de mogelijkheden. Bovendien verschaffen de inzetbakjes u een goed overzicht over de kleine onderdelen en verbruiksmiddelen, waardoor u deze snel bij de hand hebt en u altijd een goed overzicht van uw voorraad hebt.

Onder in de metalen koffer zit een verdeelschot dat de koffer in vier delen deelt. Toebehoren en gereedschappen in diverse maten kunnen hierin veilig worden opgeborgen en beschermd worden vervoerd.

In het assortiment sinds de oprichting van het bedrijf in 1973 en verre van old school - de Sortimo metalen koffers. Door voortdurende verdere ontwikkeling overtuigt de klassieker van Sortimo als betrouwbaar en praktisch ordeningssysteem. Door verschillende praktische uitrustingsmogelijkheden met inzetbakjes, verdeelschotten of schuimstof inzetstukken en de beschikbaarheid in vier verschillende hoogtes, past de metalen koffer zich individueel aan uw branchespecifieke behoeften aan en laat niets te wensen over. Zelfs een hoge belading en zwaar materieel zijn geen beperking wat betreft functionaliteit. Draagcomfort, praktische éénhandsbediening met een 120 graden openingshoek van het deksel en de flexibele indeling in het interieur zorgt ervoor dat uw werkzaamheden beduidend vlotter verlopen. De metalen koffer kan zonder problemen in Sortimo-voertuiginrichtingen en WorkMo-module geïntegreerd worden.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur Blau
Gewicht 5,4 kg
Binnenmaten (LxBxH) x 421 x 126 mm
Maten (LxBxH) 450 x 365 x 140 mm
Diepte in mm 355 (diepte 4)
Materia(a)l(en) staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  We gebruiken cookies om u beter van dienst te zijn. Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.OK