text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 set 2

Ref.Nr.:  1000010762 | Match code: OS 2 WO 24-500
€ 939,00
U bespaart online – t.o.v. € 1.011,56

incl. € 162,97 BTW (netto € 776,03), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Deze WorkMo-set is ideaal geschikt voor het gebruik in de werkplaats, maar kan indien nodig uiteraard ook mobiel worden gebruikt.

De componenten in detail:

- 1 x rolleradapter WorkMo: de rolleradapters worden op de desbetreffende module vastgeschroefd en zorgen zo voor permanente mobiliteit van de WorkMo. Twee wielen zijn met vergrendelingen uitgerust - daardoor is indien nodig ook een veilige stand gegarandeerd.

- 1 x gereedschapsaflegbak WorkMo 24: met de gereedschapsaflegbak wordt de WorkMo een werkplaatswagen. De aflegbak wordt dankzij het koppelmechanisme snel op de WorkMo-module bevestigd en al even snel weer verwijderd. Het gebruikte materiaal is bestand tegen diverse oliën, oplosmiddelen en brandstof. Optioneel kan de gereedschapsaflegbak nog met verdeelschotten worden onderverdeeld.

- 1 x WorkMo 24-500 universeelkast: achter de kastdeur bevinden zich twee legborden, waarop de meest uiteenlopende verbruiksmaterialen en gereedschappen optimaal kunnen worden opgeborgen. De kastdeur is afsluitbaar en beschermt zo de inhoud tegen vuil en ongewenste toegang.

- 1 x WorkMo 24-500 met 3 schuiflades: in de drie schuiflades zijn uw kleine onderdelen en gereedschappen ordelijk opgeborgen en snel binnen handbereik. De schottensets (3 stuks) in de set maken een overzichtelijke onderverdeling van de schuiflades mogelijk. Verder zijn bij het pakket drie antislipmatten voor schuiflades gevoegd. Die dempen ratelgeluiden en beschermen de inhoud, maar ook de schuiflade zelf, tegen beschadiging.

- 1 x aflegvak: het aflegvak voor de zijwand van de WorkMo breidt de opbergruimte van de WorkMo nog verder uit. Het kan in een willekeurige positie op de zijwanden van de WorkMo worden vastgeschroefd en biedt zo snelle toegang tot de gereedschappen en werkmiddelen die erin liggen. Nog een voordeel: op de voorzijde van het aflegvak is een gereedschapklemlijst geïntegreerd waarin handgereedschappen binnen handbereik kunnen worden ondergebracht.

- 1 x gereedschapklemstrip: dankzij de gereedschapsklemstrip kunnen gereedschappen zoals schroevendraaiers, tangen en pennen eenvoudig worden opgeborgen en weer uitgenomen. De montage tegen de zijwand van de WorkMo-module maakt een snelle toegang mogelijk tot de gereedschappen die daartegen zijn opgeborgen.

 

Opmerking: de afbeelding toont een configuratievoorstel van de individuele componenten. De samenstelling kan variëren.

De WorkMo-module bestaat uit gewichtsgeoptimaliseerde aluminium- en kunststofonderdelen en zijn met elkaar te combineren en koppelen. Deze laten zich zeer eenvoudig op de werklocatie veranderen in een mobiel werkstation en met het u mogelijk op elke plek ergonomisch te werken. Daarnaast dient de WorkMo in de werkplaats als praktische werkplaatswagen waarin gereedschap en werkbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. Het uitgebreide accessoireprogramma biedt vele mogelijkheden om de WorkMo aan te passen aan uw persoonlijke eisen. Door de WorkMo uit te breiden met een rollerplaat of rolleradapters, kan het systeem mobiel gemaakt worden.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale Zuladung in kg 100
Breitenraster 2
Tiefenraster 4
Maximale Deckelbelastung in kg 100
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
    Dokumenten & Downloads
    We gebruiken cookies om u beter van dienst te zijn. Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.OK