text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 set 1

Ref.Nr.:  1000010761 | Match code: OS 1 WO 24-500
€ 1.185,00
U bespaart online – t.o.v. € 1.277,03

incl. € 205,66 BTW (netto € 979,34), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Met deze set beschikt u over de complete flexibiliteit van het WorkMo-systeem. De set is geschikt voor het gebruik als opberghulp in werkplaats en ook voor gebruik op de bouwplaats. De complete module kan door eenvoudig losmaken van de zijdelingse koppelhefboom tot individuele bouwstenen worden gedemonteerd, getransporteerd en op de werklocatie weer als werkplaats samengesteld.

De componenten in detail:

1 x rollerplaat 24: met de vier zwenkwielen wordt uw WorkMo mobiel - dankzij twee vergrendelbare wielen is echter ook een veilige stand tijdens het werken gegarandeerd. Met een maximale belastbaarheid van 120 kg en zijn volledig effen vlak is de rollerplaat ook de ideale helper voor de meest uiteenlopende transportactiviteiten. De twee enkele ProSafe-bevestigingspunten die in de plaat geïntegreerd zijn, maken bovendien het bevestigen van te transporteren voorwerpen mogelijk.

- 1 x WorkMo 24-500 met vier T-BOXXen: de vier T-BOXXen zijn uitgerust met de set inzetbakjes H, een assortiment aan uitneembare inzetten voor kleine onderdelen in verschillende afmetingen. Zo zijn dingen als schroeven, pluggen en veel meer ordelijk opgeborgen en beschermd tegen door elkaar geraken. Door de transparante deksels hebt u steeds een overzicht over de inhoud van de afzonderlijke BOXXen en over de mate waarin ze zijn gevuld. Extra afstanden wegens vergeten verbruiksmaterialen worden zo eenvoudig vermeden.

- 1 x WorkMo 24-500 met 2 schuiflades & MultiSlide incl. L-BOXX 136: Deze WorkMo is met zijn twee schuiflades en de MultiSlide de ideale combinatie-oplossing, die zowel gestructureerde orde in de beide schuiflades, alsook flexibiliteit door de draagbare L-BOXX 136 biedt. Het blad van de MultiSlides kan compleet worden uitgetrokken, waardoor een complete toegang tot de inhoud van de L-BOXX mogelijk is.

- 2 x schottenset voor schuiflades: met de verdeelschotten kan de binnenruimte van de schuiflades in afzonderlijke compartimenten worden verdeeld - tijdsbesparing dankzij overzichtelijkheid. Verder zijn bij het pakket twee antislipmatten voor schuiflades gevoegd. Die dempen ratelgeluiden en beschermen de inhoud, maar ook de schuiflade zelf, tegen beschadigingen.

- 4 x aluperfoplaat WorkMo 500: de aluperfoplaten, die in de zijdelen van de WorkMo-module worden opgehangen, zijn uitgerust met het geperforeerde rooster van Sortimo. Zo biedt ook de WorkMo de interface voor het toebehoren voor de aluminium zijwand bekend van de Sortimo-voertuiginrichtingen. De slanghouder in de set en het aflegvak L-BOXX Mini kunnen zo in een willekeurige positie aan de platen worden vastgemaakt - een L-BOXX Mini, de kleinste opberghulp uit de L-BOXX familie, is ook in de set opgenomen.

- 1 x aflegvak: het aflegvak voor de zijwand van de WorkMo breidt de opbergruimte van de WorkMo nog verder uit. Het kan in een willekeurige positie op de zijwanden van de WorkMo worden vastgeschroefd en biedt zo snelle toegang tot de inhoud ervan. Nog een voordeel: op de voorzijde van het aflegvak is een gereedschapklemlijst geïntegreerd waarin handgereedschappen binnen handbereik kunnen worden ondergebracht.

- 1 x werkblad WorkMo 24: hiermee wordt uw mobiel werkstation compleet gemaakt. Het blad kan met zijn snelsluiting volgens behoefte gemonteerd resp. weer weggenomen worden. Op het werkblad van massief multiplex beukenhout kunnen kleiner activiteiten comfortabel en veilig worden uitgevoerd - thuis, in de werkplaats of onderweg op de werf.

 

Flexibiliteit en multifunctionaliteit die alleen WorkMo biedt!

 

Opmerking: de afbeelding toont een configuratievoorstel van de individuele componenten. De samenstelling kan variëren.

De WorkMo-module bestaat uit gewichtsgeoptimaliseerde aluminium- en kunststofonderdelen en zijn met elkaar te combineren en koppelen. Deze laten zich zeer eenvoudig op de werklocatie veranderen in een mobiel werkstation en met het u mogelijk op elke plek ergonomisch te werken. Daarnaast dient de WorkMo in de werkplaats als praktische werkplaatswagen waarin gereedschap en werkbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. Het uitgebreide accessoireprogramma biedt vele mogelijkheden om de WorkMo aan te passen aan uw persoonlijke eisen. Door de WorkMo uit te breiden met een rollerplaat of rolleradapters, kan het systeem mobiel gemaakt worden.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 100
Breedteraster 2
Diepteraster 4
Gewicht 47,4 kg
Maximale dekselbelasting in kg 100
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
    Dokumenten & Downloads
    Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK