text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX Rack G 5 -componenten

Ref.Nr.:  6000011092 | Match code: I-RACK G 5
 • Module van 5 individuele racks inclusief deksel
 • zijn te combineren met de i-BOXXen en LS-schuiflades
 • compatibel met het complete L-BOXX-systeem
 • snelle uitwisselbaarheid van de uitrusting
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  6,3 kg
 • Maten (LxBxH)
  450 x 350 x 490 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 165,00
U bespaart online – t.o.v. € 176,30

incl. € 28,64 BTW (netto € 136,36), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De i-BOXX Rack G 5-voudig is een vast verbonden module van vijf afzonderlijke racks met een i-BOXX Rack G-deksel als bovenste afsluiting. Deze heeft een inklapbare draaggreep en is natuurlijk vast te klikken met het L-BOXX-systeem. Met de ergonomisch gevormde greep kunt u uw i-BOXX Rack comfortabel naar uw werklocatie dragen.

Het i-BOXX Rack G opent de weg naar maximale modulaire en flexibele mogelijkheden. Het Rack is een op zich staand reksysteem, waarin een i-BOXX G of LS-schuiflade 72 G geplaatst kan worden en die bijna onbegrensde combinatie- en uitbreidingsmogelijkheden biedt. Zo kan een individueel rek worden opgebouwd voor i-BOXXen en schuiflades. Het systeem kan eenvoudig met uw eisen meegroeien.
Bovendien is het mobiele reksysteem volledig compatibel met het hele L-BOXX-systeem en kan navenant grenzeloos worden gecombineerd en vastgeklikt met bijv. L-BOXXen G of LS-BOXXen G en tot een totaal onderdelen- en gereedschapssysteem worden uitgebouwd. Naast de mogelijkheid tot integratie in de Sortimo-voertuiginrichting of de individuele uitbreiding met accessoires, beschikt het i-BOXX Rack G nog over veel meer functionaliteiten van de L-BOXX G. Bovendien hebben de afzonderlijke elementen een koppelingshendel, waardoor het mogelijk is om de afzonderlijke Racks uit de resterende eenheid te scheiden. Op die manier kunt u het i-BOXX Rack G aanpassen aan uw dagelijkse behoeften, u hebt alleen een transportoplossing nodig om alle uitdagingen aan te gaan en spaart daarmee uw portemonnee.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 6,3 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 450 x 350 x 490 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK