text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX Rack G 3-comp. Incl. LS-lade

Ref.Nr.:  1000011327 | Match code: I-RACK G 3 LSSTE
 • Module van 3 individuele racks inclusief deksel en LS-schuiflades
 • compatibel met het complete L-BOXX-systeem
 • snelle uitwisselbaarheid van de uitrusting
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • flexibel uitbreidbaar organisatiesysteem
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  5,5 kg
 • Maten (LxBxH)
  350 x 460 x 320 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 169,00
U bespaart online – t.o.v. € 178,96

incl. € 29,33 BTW (netto € 139,67), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De i-BOXX Rack G 3-voudig is een vast verbonden module van drie afzonderlijke racks en is al uitgerust met drie LS-schuiflades 72 G. Deze zijn elk uitgerust met een assortimentsinzet (7 , 12, 16 vakken). Het onderste rack van de stapel is een actief element, d.w.z. het complete rek kan flexibel naar behoefte op een L-BOXX familie worden vastgeklikt en weer losgekoppeld.
De bovenste afsluiting vormt de deksel van het i-BOXX Rack G. Deze heeft een inklapbare draaggreep en is natuurlijk compatibel met het L-BOXX-systeem. Met de ergonomisch gevormde greep kunt u uw i-BOXX Rack comfortabel naar uw werklocatie dragen.

Het i-BOXX Rack G opent de weg naar maximale modulaire en flexibele mogelijkheden. Het Rack is een op zich staand reksysteem, waarin een i-BOXX G of LS-schuiflade 72 G geplaatst kan worden en die bijna onbegrensde combinatie- en uitbreidingsmogelijkheden biedt. Zo kan een individueel rek worden opgebouwd voor i-BOXXen en schuiflades. Het systeem kan eenvoudig met uw eisen meegroeien.
Bovendien is het mobiele reksysteem volledig compatibel met het hele L-BOXX-systeem en kan navenant grenzeloos worden gecombineerd en vastgeklikt met bijv. L-BOXXen G of LS-BOXXen G en tot een totaal onderdelen- en gereedschapssysteem worden uitgebouwd. Naast de mogelijkheid tot integratie in de Sortimo-voertuiginrichting of de individuele uitbreiding met accessoires, beschikt het i-BOXX Rack G nog over veel meer functionaliteiten van de L-BOXX G. Bovendien hebben de afzonderlijke elementen een koppelingshendel, waardoor het mogelijk is om de afzonderlijke Racks uit de resterende eenheid te scheiden. Op die manier kunt u het i-BOXX Rack G aanpassen aan uw dagelijkse behoeften, u hebt alleen een transportoplossing nodig om alle uitdagingen aan te gaan en spaart daarmee uw portemonnee.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 5,5 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 350 x 460 x 320 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK