text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G verbanddoos personenauto DIN13157

Ref.Nr.:  1000011392 | Match code: I-72 G PKWVK
 • inclusief verbandtrommel conform DIN 13164
 • robuust en belastbaar
 • Kleine onderdelen in één oogopslag
 • geïntegreerde draaggreep
 • individuele uitrusting optimaliseert werkprocessen
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  1,38 kg
 • Maten (LxBxH)
  316 mm x 367 mm x 72 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 45,50
U bespaart online – t.o.v. € 48,28

incl. € 7,90 BTW (netto € 37,60), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Deze i-BOXX 72 G is uitgerust conform DIN 13164 voor personenwagen-verbandtrommels. De i-BOXX kan zowel in personenwagens als in bestelwagens worden gebruikt. Door de geïntegreerde assortimentsinzet zijn de verbandmaterialen overzichtelijk gerangschikt. Met handige accessoires zoals de i-BOXX wandhouder G kan de i-BOXX 72 G in geval van nood goed zichtbaar en binnen handbereik aan de aluperfoplaat of aan het verdeelschot worden geplaatst. Het transparante deksel maakt een vrij zicht op de inhoud van de i-BOXX mogelijk. Ontbrekend of aangebroken verbandmateriaal valt zo meteen op en kan worden vervangen.
Dankzij de mogelijke integratie in een LS-BOXX G of een i-BOXX-Rack G kan de i-BOXX 72 G ook eenvoudig meteen worden meegenomen naar de werklocatie. Bovendien past de i-BOXX ook in het L-BOXX-systeem en behoudt het alle functionaliteiten.

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare bak in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de kleuren is de L-BOXX 72 G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 1,38 kg
Binnenmaten (LxBxH) 261,0 x 340,0 x 63,0 mm
Maten (LxBxH) 316 mm x 367 mm x 72 mm
Geschikt voor LS-BOXX 306 G
i-BOXX Rack G
LS-BOXX 306 (situatie voor 01-05-2018)
i-BOXX Rack (situatie voor 01-05-2018)
Toepassing i-BOXX rack
i-BOXX wandhouder
Inzetbakjes H63
Materia(a)l(en) ABS
PC
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK