text.skipToContent text.skipToNavigation

Assortimentsinzet 7 vakken i-BOXX 72

Ref.Nr.:  6000001813 | Match code: I-72 TE 7
 • Assortimentsinzet met 7 vakken
 • geschikt voor i-BOXXen 72
 • sortering van kleine onderdelen
 • snel overzicht
 • robuust en belastbaar
 • Farbe
  Zwart
 • Gewicht
  0,15 kg
 • Maße (LxBxH)
  355 x 275 x 70 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 4,50
U bespaart online – t.o.v. € 4,84

incl. € 0,78 BTW (netto € 3,72), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De assortimentsinzet past precies in de i-BOXX 72 en de LS-schuiflade 72. De inzet beschikt over 7 vakken, waar kleine onderdelen van verscheidene afmetingen netjes kunnen worden opgeborgen en getransporteerd. Door de verschillende vakafmetingen zijn de kleine onderdelen in verscheidene afmetingen respectievelijk hoeveelheden binnen handbereik opgeborgen in de i-BOXX 72. Een snel overzicht over de inhoud en de voorraad van de i-BOXX 72 zorgt voor efficiëntie tijdens het werk. 

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare bak in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de kleuren is de L-BOXX 72 G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Farbe Zwart
Gewicht 0,15 kg
Maße (LxBxH) 355 x 275 x 70 mm
Passend für i-BOXX 72 G
i-BOXX 72 (situatie voor 01-05-2018)
LS-schuiflade 72 G
LS-schuiflade (situatie voor 01-05-2018)
Material(ien) PS
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  We gebruiken cookies om u beter van dienst te zijn. Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.OK