text.skipToContent text.skipToNavigation

Assortimentsinzet 16 vakken i-BOXX 72

Ref.Nr.:  6000001814 | Match code: I-72 TE 16
 • Assortimentsinzet met 16 vakken
 • geschikt voor i-BOXXen 72 en LS-schuiflade 72
 • Sortering voor kleine onderdelen
 • snel overzicht
 • robuust en belastbaar
 • Farbe
  Zwart
 • Gewicht
  0,5 kg
 • Maße (LxBxH)
  349 x 271 x 62,5 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 4,50
U bespaart online – t.o.v. € 4,84

incl. € 0,78 BTW (netto € 3,72), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De assortimentsinzet past precies in de i-BOXX 72 en de LS-schuiflade 72. Het is voorzien van 16 vakken, waarin kleine onderdelen geordend kunnen worden vervoerd. De kleine onderdelen liggen in de kleine vakken altijd voor het grijpen en zijn in de i-BOXX 53 of de LS-schuiflade goed opgeborgen. Een snel overzicht over de inhoud en de voorraad van de i-BOXX of LS-schuiflade zorgt voor efficiëntie tijdens het werk. 

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare bak in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de kleuren is de L-BOXX 72 G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Farbe Zwart
Gewicht 0,5 kg
Maße (LxBxH) 349 x 271 x 62,5 mm
Passend für i-BOXX 72 G
i-BOXX 72 (situatie voor 01-05-2018)
LS-schuiflade 72 G
LS-schuiflade (situatie voor 01-05-2018)
Material(ien) PS
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  We gebruiken cookies om u beter van dienst te zijn. Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.OK