text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G verbanddoos personenauto DIN13164

Ref.Nr.:  1000011392 | Match code: I-72 G PKWVK
 • inclusief verbandtrommel conform DIN 13164
 • robuust en belastbaar
 • Kleine onderdelen in één oogopslag
 • geïntegreerde draaggreep
 • individuele uitrusting optimaliseert werkprocessen
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  1,38 kg
 • Maten (LxBxH)
  316 mm x 367 mm x 72 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 50,82

incl. € 8,82 BTW (netto € 42,00), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Deze i-BOXX 72 G is uitgerust conform DIN 13164 voor personenwagen-verbandtrommels. De i-BOXX kan zowel in personenwagens als in bestelwagens worden gebruikt. Door de geïntegreerde assortimentsinzet zijn de verbandmaterialen overzichtelijk gerangschikt. Met handige accessoires zoals de i-BOXX wandhouder G kan de i-BOXX 72 G in geval van nood goed zichtbaar en binnen handbereik aan de aluperfoplaat of aan het verdeelschot worden geplaatst. Het transparante deksel maakt een vrij zicht op de inhoud van de i-BOXX mogelijk. Ontbrekend of aangebroken verbandmateriaal valt zo meteen op en kan worden vervangen.
Dankzij de mogelijke integratie in een LS-BOXX G of een i-BOXX-Rack G kan de i-BOXX 72 G ook eenvoudig meteen worden meegenomen naar de werklocatie. Bovendien past de i-BOXX ook in het L-BOXX-systeem en behoudt het alle functionaliteiten.

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare bak in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de kleuren is de L-BOXX 72 G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 1,38 kg
Binnenmaten (LxBxH) 261,0 x 340,0 x 63,0 mm
Maten (LxBxH) 316 mm x 367 mm x 72 mm
Toepassing i-BOXX rack
i-BOXX wandhouder
Inzetbakjes H63
Materia(a)l(en) ABS
PC
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt