text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX wandhouder G

Ref.Nr.:  6000011032 | Match code: I-WH G
 • robuust en belastbaar
 • Kleine onderdelen in één oogopslag
 • geïntegreerde draaggreep
 • individuele uitrusting optimaliseert werkprocessen
 • integreerbaar in transport- en BOXXen-oplossingen van Sortimo
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  0,38 kg
 • Maten (LxBxH)
  354 mm x 322 mm x 46 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 10 - 12 werkdagen
€ 27,59

incl. € 4,79 BTW (netto € 22,80), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Met de i-BOXX wandhouder G kunnen alle i-BOXXen goed zichtbaar en snel toegankelijk in het voertuig of op de werkplaats worden opgeborgen. Voor het bevestigen van de i-BOXX G in de houder wordt de BOXX eenvoudig op de haken onderaan gezet en naar boven geklapt. De ontgrendelingshendel van de wandhouder bevindt zich direct naast de draaggreep van de i-BOXX G, zodat het ontgrendelen en wegnemen met maar één hand mogelijk is.

De wandhouder kan aan de aluperfoplaat of aan de achterdeur van de bestelwagen gemonteerd worden. De houder is met name geschikt voor i-BOXXen die veel worden gebruikt of i-BOXXen voor noodgevallen, die in geval van nood voor het grijpen moeten liggen.

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare bak in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de kleuren is de L-BOXX 72 G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 0,38 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 354 mm x 322 mm x 46 mm
Toepassing i-BOXX
Materia(a)l(en) ABS
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt