text.skipToContent text.skipToNavigation

Bakjes inleg 31 mm, T BOXX G

Ref.Nr.:  1000011084 | Match code: STB BES 31 G
 • passend voor T-BOXXen G
 • onderverdeling in twee niveaus
 • verdeelt de T-BOXX G over het gehele oppervlak
 • voor een uitrusting met 31 mm hoge inzetbakjes
 • Farbe
  coolgrey
 • Gewicht
  0,83 kg
 • Maße (LxBxH)
  420 x 313 x 28 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 21,50
U bespaart online – t.o.v. € 23,47

incl. € 3,73 BTW (netto € 17,77), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De tussenplateau voor T-BOXXen G zorgt voor nog meer orde en maximaal gebruik van de T-BOXXen G. Het maakt namelijk een onderverdeling in twee niveaus in de T-BOXX G mogelijk die beide met een inzetbakje kunnen worden uitgerust.

Het gehele binnenoppervlak van de T-BOXX G wordt door deze tussenplateau onderverdeeld. Het is de optimale basis voor een uitrusting met 31 mm hoge inzetbakjes op beide niveaus.De tussenbodems en afzonderlijke inzetbakjes kunnen altijd uit de T-BOXX G worden genomen, zodat u deze op locatie direct bij de hand hebt.

De T-BOXX G zorgt voor overzicht gedurende uw werkdag! Dankzij het transparante deksel van polycarbonaat hebt u de kleine onderdelen altijd in het zicht en vervoert u deze veilig en geordend naar elke werklocatie. De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes is altijd mogelijk. De onderverdeling van de T-BOXX G biedt u dankzij de inzetbakkenset een goed overzicht over uw kleine onderdelen en verbruiksmiddelen. De T-BOXX G is niet alleen een praktisch ordenings- en transportsysteem, maar zorgt vooral voor een efficiënte werkdag. Aan de ene kant bespaart u zich de moeite van het tijdrovende zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen en aan de andere kant hebt u een altijd een goed overzicht over de voorraad van de kleine onderdelen, zodat u op tijd merkt wanneer bijvullen noodzakelijk is om uitvaltijden te voorkomen.

Dankzij de vervaardiging uit kunststof is de T-BOXX G zowel licht, robuust als ook slagvast en dus geschikt voor alle doeleinden. In het dagelijks gebruik is de T-BOXX G een dankbaar hulpmiddel, want dankzij de rubberen greep is deze comfortabel te dragen en met de grote openingshoek van het deksel kunt u zonder problemen bij uw materialen.

De T-BOXX G is integreerbaar in alle Sortimo-voertuiginrichtingen en de WorkMo. Deze zorgen zodoende voor een georganiseerd transport van de kleine onderdelen vanaf het magazijn naar het voertuig en vervolgens naar de werklocatie. De T-BOXX G overtuigt bovendien met de verscheidenheid aan bevestigingsmogelijkheden. Dankzij de handige ophangadapter kan de T-BOXX G eenvoudig in uw werkplaats, in het laadruim en aan de vleugeldeuren van uw voertuig worden bevestigd. 

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Farbe coolgrey
Gewicht 0,83 kg
Maße (LxBxH) 420 x 313 x 28 mm
Passend für T-BOXX G
T-BOXX (situatie voor 01-05-2018)
Material(ien) staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  We gebruiken cookies om u beter van dienst te zijn. Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.OK