text.skipToContent text.skipToNavigation

T-BOXX G ophang adapter set

Ref.Nr.:  6000011351 | Match code: STB E G SET
 • Fixering van de T-BOXX G aan de aluperfoplaat en aan vlakke oppervlakken
 • passend voor alle T-BOXXen G
 • Per 6 stuks verpakt
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  0,3 kg
 • Maten (LxBxH)
  75,2 mm x 58,4 mm x 24,5 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 10 - 12 werkdagen
€ 22,26

incl. € 3,86 BTW (netto € 18,40), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Met de T-BOXX G-ophangadapters kunt u een T-BOXX G aan de aluperfoplaat van Sortimo of aan vlakke oppervlakken zoals bijvoorbeeld de bekleding van de achterklep bevestigen.Daarvoor worden twee van de ophangadapters aan de houders bevestigd en vier worden vastgeschroefd in de bodem van de T-BOXX G. Uw T-BOXXen G kunnen zodoende in uw voertuig worden bevestigd voor tijdens het transport.

De leveromvang bevat zes ophangadapters inclusief al het bevestigingsmateriaal.

De T-BOXX G zorgt voor overzicht gedurende uw werkdag! Dankzij het transparante deksel van polycarbonaat hebt u de kleine onderdelen altijd in het zicht en vervoert u deze veilig en geordend naar elke werklocatie. De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes is altijd mogelijk. De onderverdeling van de T-BOXX G biedt u dankzij de inzetbakkenset een goed overzicht over uw kleine onderdelen en verbruiksmiddelen. De T-BOXX G is niet alleen een praktisch ordenings- en transportsysteem, maar zorgt vooral voor een efficiënte werkdag. Aan de ene kant bespaart u zich de moeite van het tijdrovende zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen en aan de andere kant hebt u een altijd een goed overzicht over de voorraad van de kleine onderdelen, zodat u op tijd merkt wanneer bijvullen noodzakelijk is om uitvaltijden te voorkomen.

Dankzij de vervaardiging uit kunststof is de T-BOXX G zowel licht, robuust als ook slagvast en dus geschikt voor alle doeleinden. In het dagelijks gebruik is de T-BOXX G een dankbaar hulpmiddel, want dankzij de rubberen greep is deze comfortabel te dragen en met de grote openingshoek van het deksel kunt u zonder problemen bij uw materialen.

De T-BOXX G is integreerbaar in alle Sortimo-voertuiginrichtingen en de WorkMo. Deze zorgen zodoende voor een georganiseerd transport van de kleine onderdelen vanaf het magazijn naar het voertuig en vervolgens naar de werklocatie. De T-BOXX G overtuigt bovendien met de verscheidenheid aan bevestigingsmogelijkheden. Dankzij de handige ophangadapter kan de T-BOXX G eenvoudig in uw werkplaats, in het laadruim en aan de vleugeldeuren van uw voertuig worden bevestigd.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 12
Kleur coolgrey
Gewicht 0,3 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 75,2 mm x 58,4 mm x 24,5 mm
Materia(a)l(en) PP
staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt