text.skipToContent text.skipToNavigation

T-BOXX G leeg

Ref.Nr.:  6000010978 | Match code: STB G LEER
 • Kleine onderdelen in één oogopslag
 • aangenaam draagcomfort
 • Kostenbesparingen door lange levensduur
 • flexibel door afzonderlijke inzetbakjes te verwijderen
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  1,45 kg
 • Maten (LxBxH)
  442 x 351 x 80 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 33,90
U bespaart online – t.o.v. € 36,18

incl. € 5,88 BTW (netto € 28,02), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De lege T-BOXX G kunt u exact volgens uw persoonlijke vereisten inrichten. Met de verschillende inzetbakjes, sets inzetbakjes, tussenplateaus en Gedore-gereedschapsinleg zijn er geen grenzen aan de inrichtingsmogelijkheden.

De T-BOXX G zorgt voor overzicht gedurende uw werkdag! Dankzij het transparante deksel van polycarbonaat hebt u de kleine onderdelen altijd in het zicht en vervoert u deze veilig en geordend naar elke werklocatie. De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes is altijd mogelijk. De onderverdeling van de T-BOXX G biedt u dankzij de inzetbakkenset een goed overzicht over uw kleine onderdelen en verbruiksmiddelen. De T-BOXX G is niet alleen een praktisch ordenings- en transportsysteem, maar zorgt vooral voor een efficiënte werkdag. Aan de ene kant bespaart u zich de moeite van het tijdrovende zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen en aan de andere kant hebt u een altijd een goed overzicht over de voorraad van de kleine onderdelen, zodat u op tijd merkt wanneer bijvullen noodzakelijk is om uitvaltijden te voorkomen.

Dankzij de vervaardiging uit kunststof is de T-BOXX G zowel licht, robuust als ook slagvast en dus geschikt voor alle doeleinden. In het dagelijks gebruik is de T-BOXX G een dankbaar hulpmiddel, want dankzij de rubberen greep is deze comfortabel te dragen en met de grote openingshoek van het deksel kunt u zonder problemen bij uw materialen.

De T-BOXX G is integreerbaar in alle Sortimo-voertuiginrichtingen en de WorkMo. Deze zorgen zodoende voor een georganiseerd transport van de kleine onderdelen vanaf het magazijn naar het voertuig en vervolgens naar de werklocatie. De T-BOXX G overtuigt bovendien met de verscheidenheid aan bevestigingsmogelijkheden. Dankzij de handige ophangadapter kan de T-BOXX G eenvoudig in uw werkplaats, in het laadruim en aan de vleugeldeuren van uw voertuig worden bevestigd. 

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 10,4
Kleur coolgrey
Gewicht 1,45 kg
Binnenmaten (LxBxH) 437,0 x 301,0 x 60,0 mm
Maten (LxBxH) 442 x 351 x 80 mm
Materia(a)l(en) PP
PC
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK