text.skipToContent text.skipToNavigation

Metalen koffer KM 321 met IBS H63 48 st.

Ref.Nr.:  1000011063 | Match code: KM 321 IB 48ST
 • inclusief set inzetbakjes 48 stuks H63
 • Door bediening met één hand is het gemakkelijker werken
 • individueel aan te passen binnenruimte
 • in alle transportoplossingen van Sortimo integreerbaar
 • Schuimrubber inleg minimaliseert storende ratelende geluiden
 • Kleur
  Blauw
 • Gewicht
  3,88 kg
 • Maten (LxBxH)
  330 mm x 440 mm x 66 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 86,50
U bespaart online – t.o.v. € 92,44

incl. € 15,01 BTW (netto € 71,49), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De metalen koffer KM 321 inclusief 48 inzetbakjes H63 (uitrusting inzetbakjes: 48x inzetbakje 1x1 H63) biedt kleine onderdelen een veilige plaats voor het transport en sorteert deze overzichtelijk voor een snelle toegang.

De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes behoort tot de mogelijkheden. Bovendien hebt u met de inzetbakjes altijd de huidige voorraad kleine onderdelen en verbruiksmiddelen in het oog. Daarmee kunt u tijdig reageren op knelpunten en uitvaltijden voorkomen.
De metalen koffer overtuigt als betrouwbaar en praktisch ordeningssysteem. Hoge belading en zwaar materieel zijn geen beperking wat betreft functionaliteit. Praktische éénhandsbediening met een 120 graden openingshoek van het deksel en de flexibele indeling in het interieur zorgt ervoor dat uw werkzaamheden beduidend vlotter verlopen. Met de ergonomisch gevormde draaggreep aan de voorkant, is de metalen koffer comfortabel in het gebruik en biedt u een bijzonder aangenaam draagcomfort. De standaard inbegrepen schuimrubberen dekselinleg sluit de inzetbakjes aan de bovenkant af en zorgt ervoor dat de daarin opgeborgen voorwerpen niet door elkaar raken.  De metalen koffer kan zonder problemen in Sortimo-voertuiginrichtingen en WorkMo-module geïntegreerd worden.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur Blauw
Gewicht 3,88 kg
Binnenmaten (LxBxH) 316,0 x 421,0 x 63,0 mm
Maten (LxBxH) 330 mm x 440 mm x 66 mm
Diepte in mm 355 (diepte 4)
Materia(a)l(en) staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK