text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 G incl. 2 i-BOXXen 72+IB

Ref.Nr.:  6000011071 | Match code: LS 306 G +I-72+IB
 • inclusief 2 i-BOXXen met set inzetbakjes 10 stuks H63
 • aanpasbaar aan branchespecifieke vereisten
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • in alle transportoplossingen van Sortimo integreerbaar
 • professionele presentatie bij de klant
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  6,84 kg
 • Maten (LxBxH)
  357 mm x 442 mm x 322 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 10 - 12 werkdagen
€ 179,00
U bespaart online – t.o.v. € 188,76

incl. € 31,07 BTW (netto € 147,93), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Deze LS-BOXX 306 G is uitgerust met twee i-BOXXen 72 G en biedt u verschillende opbergmogelijkheden voor een veilig en net transport. In het bovenste gedeelte van de basishouder kunt u gereedschappen of machines plaatsen en de onderliggende schuiflades met geleiderails zijn uitgerust met twee i-BOXXen 72 G met inzetbakjes.
(De set inzetbakjes bestaat uit: 1x inzetbakje 1,5x5 H63 inclusief 2 verdeelschotten, 3x inzetbakje 1x1 H63, 2x inzetbakje 1x2 H63, 2x inzetbakje 2x2 H63, 1x inzetbakje 2x3 H63, 1x inzetbakje 1x4 H63, 2x verdeelschot IB 1x0 H63, 2x verdeelschot IB 2x0 H63)
De i-BOXXen 72 G inclusief set inzetbakjes zijn kleine en intelligente oplossingen voor het sorteren en het veilig transporteren van kleine delen. Op de werklocatie hebt u zodoende naast al uw machines en gereedschappen ook altijd de daarbij behorende bevestigingsmaterialen en materieel bij de hand. Door dit gestructureerd geheel beperkt u de loopafstanden en zoektijden tot een minimum en laat u een perfect georganiseerde indruk achter bij de klant. Het grote voordeel van de i-BOXXen 72 G: Ze hebben een transparant deksel, zodat de inhoud altijd zichtbaar is en u altijd in een oogopslag een overzicht hebt over de voorraad van uw materialen. Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

In de robuuste LS-BOXX G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de LS-BOXX G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen. Zo kunnen in het bovenste gedeelte van de basisverpakking bijvoorbeeld boormachines, decoupeerzagen of andere elektrische apparaten worden opgeborgen.
U kunt uw LS-BOXX G individueel met verschillende opties voor de tussenstukken uitrusten, waarin kleine onderdelen, resp. gereedschappen overzichtelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd.

Volgende combinaties zijn mogelijk:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-schuiflade 72 G
1 x i-BOXX 72 en 1 x LS-schuiflade 72 G

Op de werklocatie hebt u zodoende naast al uw machines en gereedschappen ook altijd de daarbij behorende bevestigingsmaterialen en materieel bij de hand. Door dit gestructureerd geheel beperkt u de loopafstanden en zoektijden tot een minimum en laat u een perfect georganiseerde indruk achter bij de klant.

Net zoals de complete L-BOXXen-serie is ook de LS-BOXX G gemaakt voor het vergemakkelijken van mobiele handwerk- en servicewerkzaamheden, die voor wat betreft ordening, veiligheid en efficiëntie worden geoptimaliseerd. Door het intelligente kliksysteem kunnen meerdere LS-BOXXen G ongecompliceerd met elkaar worden verbonden en vervolgens weer door middel van een drukknop van elkaar worden gescheiden, natuurlijk is het vastklikken met alle L-BOXX ook mogelijk. Deze is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof en vanzelfsprekend naadloos te combineren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen. Door de kleuren is de L-BOXX G4 ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk. Robuuste sluitset, geïntegreerde draaggreep van kunststof in het deksel en de meest diverse uitrustingsmogelijkheden – afhankelijk van de branchespecifieke werkzaamheden – zijn maar een paar van de praktische eigenschappen van de LS-BOXX G.

Ook partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer gebruiken de L-BOXXen-serie van Sortimo als verpakking voor hun machines, gereedschappen en verbruiksmiddelen, die vanzelfsprekend over dezelfde eigenschappen beschikken, zoals het kliksysteem. Zo profiteert u van het universele en compatibele mobiliteitsconcept van de L-BOXXen-serie.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 6,84 kg
Binnenmaten (LxBxH) 311,0 x 378,0 x 99,5 mm
Maten (LxBxH) 357 mm x 442 mm x 322 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK