text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 G Thermo

Ref.Nr.:  1000011146 | Match code: LB 374 G THERMO
 • inclusief thermo-inzet
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • aangenaam draagcomfort
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • professionele presentatie bij de klant
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  3,58 kg
 • Maten (LxBxH)
  360 x 443 x 435 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 125,01
U bespaart online – t.o.v. € 129,83

incl. € 21,70 BTW (netto € 103,31), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Deze L-BOXX 374 G is uitgerust met een thermo-inzet, die dankzij de isolerende werking gevoelige bouwchemicaliën beschermt tegen extreme temperaturen. Zo kan bijvoorbeeld lijm, acryl, silicone of PU-schuim bij lage buitentemperaturen altijd koudebestendig en probleemloos worden vervoerd en verwerkt. Maar ook bij grote hitte kan de thermo-inzet worden gebruikt voor de opslag van o.a. compressbanden.
De thermo-inzet bestaat uit een basisdeel en een dekselinleg. Het basisdeel kan indien gewenst worden onderverdeeld met verdeelschotten om producten, die rechtop moeten worden vervoerd, op voorgeschreven wijze in de L-BOXX op te bergen. De dekselinleg is voorzien van klemmen, die uitermate geschikt zijn voor het fixeren van kitpatronen.
De binnentemperatuur van de L-BOXX daalt bij een begintemperatuur van 20 °C en een omgevingstemperatuur van -10 °C gedurende 10 uur niet onder 0 °C (bij een gevulde L-BOXX). Op die manier blijven uw werkmaterialen altijd bruikbaar en u kunt bij de klant ter plaatse onmiddellijk met het werk beginnen.

In de robuuste L-BOXX 374 G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de L-BOXX 374 G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen.

De hoogwaardige lichtgewicht L-BOXX 374 G is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof, deze beschermt de inhoud tegen beschadigingen en spatwater en is voorzien van twee klemsluitingen. Het deksel is tot 85 kg belastbaar, waardoor u de L-BOXX G ook als opstapje kunt gebruiken. Door de kleuren is de L-BOXX G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Met de ergonomisch gevormde draaggreep geïntegreerd in het deksel is de L-BOXX 374 G flexibel en comfortabel in het gebruik. Uitermate praktisch is het kliksysteem waarmee u een willekeurig aantal L-BOXXen in een oogwenk met elkaar kunt verbinden, zodat u meerdere L-BOXXen tegelijkertijd kunt vervoeren. Het bespaart u tijd en inspanning, want het steeds maar heen en weer lopen van het voertuig naar de werklocatie is met de L-BOXXen-serie verleden tijd. Op de werklocatie kunnen de L-BOXXen met een druk op de knop weer los worden gekoppeld, zodat u direct en goed georganiseerd met uw werkzaamheden kunt beginnen. Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

De L-BOXX 374 G is natuurlijk te integreren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen, zodat uw gereedschap en werkmateriaal ook gedurende de rit veilig en geordend opgeborgen zijn en zich bij aankomst snel binnen handbereik bevinden.

De L-BOXX 374 G is exclusief bij Sortimo verkrijgbaar. Het is compatibel met de hele L-BOXXen-serie, die zowel de L-BOXXen G4 alsook de L-BOXXen van onze partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer omvat. Het duidelijke voordeel voor u is dat u bij alle L-BOXXen een systeem gebruikt dat zowel in het voertuig als op de werkplek een uniform mobiliteitsconcept vertegenwoordigt, waardoor uw werk eenvoudiger wordt.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 3,58 kg
Binnenmaten (LxBxH) x 378 x 337 mm
Maten (LxBxH) 360 x 443 x 435 mm
Diepte in mm 355 (diepte 4)
Materia(a)l(en) ABS
PA6
EPP
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  We gebruiken cookies om u beter van dienst te zijn. Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.OK