text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 G Thermo

Ref.Nr.:  1000011146 | Match code: LB 374 G THERMO
 • inclusief thermo-inzet
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • aangenaam draagcomfort
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • professionele presentatie bij de klant
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  3,58 kg
 • Maten (LxBxH)
  357 mm x 442 mm x 389 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 136,37

incl. € 23,67 BTW (netto € 112,70), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Deze L-BOXX 374 G is uitgerust met een thermo-inzet, die dankzij de isolerende werking gevoelige bouwchemicaliën beschermt tegen extreme temperaturen. Zo kan bijvoorbeeld lijm, acryl, silicone of PU-schuim bij lage buitentemperaturen altijd koudebestendig en probleemloos worden vervoerd en verwerkt. Maar ook bij grote hitte kan de thermo-inzet worden gebruikt voor de opslag van o.a. compressbanden.
De thermo-inzet bestaat uit een basisdeel en een dekselinleg. Het basisdeel kan indien gewenst worden onderverdeeld met verdeelschotten om producten, die rechtop moeten worden vervoerd, op voorgeschreven wijze in de L-BOXX op te bergen. De dekselinleg is voorzien van klemmen, die uitermate geschikt zijn voor het fixeren van kitpatronen.
De binnentemperatuur van de L-BOXX daalt bij een begintemperatuur van 20 °C en een omgevingstemperatuur van -10 °C gedurende 10 uur niet onder 0 °C (bij een gevulde L-BOXX). Op die manier blijven uw werkmaterialen altijd bruikbaar en u kunt bij de klant ter plaatse onmiddellijk met het werk beginnen.

In de robuuste L-BOXX 374 G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de L-BOXX 374 G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen.

De hoogwaardige lichtgewicht L-BOXX 374 G is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof, deze beschermt de inhoud tegen beschadigingen en spatwater en is voorzien van twee klemsluitingen. Het deksel is tot 85 kg belastbaar, waardoor u de L-BOXX G ook als opstapje kunt gebruiken. Door de kleuren is de L-BOXX G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Met de ergonomisch gevormde draaggreep geïntegreerd in het deksel is de L-BOXX 374 G flexibel en comfortabel in het gebruik. Uitermate praktisch is het kliksysteem waarmee u een willekeurig aantal L-BOXXen in een oogwenk met elkaar kunt verbinden, zodat u meerdere L-BOXXen tegelijkertijd kunt vervoeren. Het bespaart u tijd en inspanning, want het steeds maar heen en weer lopen van het voertuig naar de werklocatie is met de L-BOXXen-serie verleden tijd. Op de werklocatie kunnen de L-BOXXen met een druk op de knop weer los worden gekoppeld, zodat u direct en goed georganiseerd met uw werkzaamheden kunt beginnen. Deze gestructureerde werkwijze verlicht niet alleen uw werkdag, maar maakt ook indruk op uw klanten.

De L-BOXX 374 G is natuurlijk te integreren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen, zodat uw gereedschap en werkmateriaal ook gedurende de rit veilig en geordend opgeborgen zijn en zich bij aankomst snel binnen handbereik bevinden.

De L-BOXX 374 G is exclusief bij Sortimo verkrijgbaar. Het is compatibel met de hele L-BOXXen-serie, die zowel de L-BOXXen G4 alsook de L-BOXXen van onze partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer omvat. Het duidelijke voordeel voor u is dat u bij alle L-BOXXen een systeem gebruikt dat zowel in het voertuig als op de werkplek een uniform mobiliteitsconcept vertegenwoordigt, waardoor uw werk eenvoudiger wordt.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 3,58 kg
Binnenmaten (LxBxH) 294,0 x 378,0 x 337,5 mm
Maten (LxBxH) 357 mm x 442 mm x 389 mm
Diepte in mm 355 (diepte 4)
Materia(a)l(en) ABS
PA6
EPP
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt