text.skipToContent text.skipToNavigation

Ronde multihouder 50 voor zijwand

Ref.Nr.:  1000003922 | Match code: MH R 50 SWA
 • allround-toebehoren met veel gebruiksmogelijkheden
 • geschikt voor accuschroevendraaiers in combinatie met afzonderlijke gereedschapshaken
 • opbergen van lange voorwerpen met behulp van twee multihouders.
 • belastbaar tot 2 kg
 • te bevestigen aan elke aluminium zijwand
 • Kleur
  Antraciet
 • Gewicht
  0,08 kg
 • Maten (LxBxH)
  85 x 100 x 65 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 11,89
U bespaart online – t.o.v. € 13,31

incl. € 2,06 BTW (netto € 9,83), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

De ronde multihouder met een diameter van 50 mm is de perfecte allrounder met als voordeel, dat deze direct aan de aluminium zijwand van de voertuiginrichting kan worden bevestigd. In combinatie met een afzonderlijke gereedschapshaak kunt u accuboormachines en boormachines in de ronde multihouder opbergen. Hiervoor zijn de beide afzonderlijke gereedschapshaken 66 resp. 90 (art.-nrs. 6000002423 resp. 6000002424) geschikt, afhankelijk van de breedte van het apparaat. Een andere toepassing is het opbergen van lange goederen of ook steelapparaten met behulp van een HT-buis. Bovendien kunnen gereedschappen worden opgehangen, die een omgebogen einde hebben. Door het plaatsen aan de zijwand van de voertuiginrichting hebt u snelle toegang tot uw apparaten of lange goederen.

Met de slimme accessoires voor de aluminium zijwand verandert u uw voertuig in een mobiele werkplek. Dit accessoireprogramma is voor de systeemperforatieplaat ontwikkeld en maakt het mogelijk uw dagelijkse werkzaamheden efficiënter in te richten. De accessoires zijn te monteren aan zowel de aluminium zijwanden van de voertuiginrichtingen Globelyst en Sortimo HD als aan het mobiele werkstation WorkMo, waardoor u uw gereedschap en werkbenodigdheden op elk moment binnen handbereik hebt. De montage is zeer eenvoudig dankzij de plaatlussen om het gereedschap in te hangen en de bijbehorende kunststof rivets voor het vastmaken. Elke aluminium zijwandaccessoire is bovendien met maximaal 2 kg belastbaar, zodat u ook uw gevulde L-BOXX Mini of uw accuboormachine probleemloos kunt opbergen.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 2
Kleur Antraciet
Gewicht 0,08 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 85 x 100 x 65 mm
Materia(a)l(en) staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK