text.skipToContent text.skipToNavigation

Klitteband tbv bundelen L=480, B=30

Ref.Nr.:  6000003305 | Match code: KBZB 30X480 SWA
 • klittenband voor de rollenmultihouder
 • voor het vastmaken van opgerold materiaal
 • zorgt voor orde en bespaart zenuwen
 • Farbe
  Grijs
 • Gewicht
  0,01 kg
 • Maße (LxBxH)
  480 x 40 x 4 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 6,59
U bespaart online – t.o.v. € 7,14

incl. € 1,14 BTW (netto € 5,45), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Deze klittenband met een lengte van 480 mm kan worden gebruikt met de rollenmultihouder (art.-nr. 1000004633). De klittenband is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes, zodat deze geschikt is voor elke toepassing, zoals bijvoorbeeld het vastzetten van schildersdekens. Door het klittenband maakt u van uw laadruimte een praktische inrichting voor het vastzetten van uw werkmaterialen, waardoor u gelijktijdig voor orde in de laadruimte zorgt en het snel vinden van de materialen wordt gegarandeerd. Zo kunt u de zoektijden en de daarmee gepaard gaande zenuwen besparen.

Met de slimme accessoires voor de aluminium zijwand verandert u uw voertuig in een mobiele werkplek. Dit accessoireprogramma is voor de systeemperforatieplaat ontwikkeld en maakt het mogelijk uw dagelijkse werkzaamheden efficiënter in te richten. De accessoires zijn te monteren aan zowel de aluminium zijwanden van de voertuiginrichtingen Globelyst en Sortimo HD als aan het mobiele werkstation WorkMo, waardoor u uw gereedschap en werkbenodigdheden op elk moment binnen handbereik hebt. De montage is zeer eenvoudig dankzij de plaatlussen om het gereedschap in te hangen en de bijbehorende kunststof rivets voor het vastmaken. Elke aluminium zijwandaccessoire is bovendien met maximaal 2 kg belastbaar, zodat u ook uw gevulde L-BOXX Mini of uw accuboormachine probleemloos kunt opbergen.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale Zuladung in kg 2
Farbe Grijs
Gewicht 0,01 kg
Innenmaße (LxBxH) x x mm
Maße (LxBxH) 480 x 40 x 4 mm
Material(ien) polyester
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  We gebruiken cookies om u beter van dienst te zijn. Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.OK