text.skipToContent text.skipToNavigation

Automanager zonder stroom voorziening

Ref.Nr.:  601014453 | Match code: AM OS
 • makkelijk en efficiënt werken in het voertuig
 • individueel verstelbare notebooktafel
 • eenvoudige en snelle montage op de bijrijdersstoel
 • geïntegreerd vergrendelingsmechanisme
 • Kleur
  Zwart
 • Gewicht
  8 kg kg
 • Maten (LxBxH)
  580 x 300 x 410 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
€ 498,75
€ 549,00

incl. € 86,56 BTW (netto € 412,19), prijs per stuk, plus leveringskosten

Productdetails

Voor iedereen die veel tijd in het voertuig doorbrengt, is de Automanager de vervanger van het mobiele bureau. Hiermee kunt u voor een afspraak nog snel een kijkje nemen in de presentatie of de tijd tussen afspraken gebruiken om comfortabel in de auto te werken. De praktische Automanager is echter niet alleen een mobiele werkplek, maar ook een veilige opbergruimte voor uw laptop, documenten en zelfs een mobiele printer, die bij krachtig remmen uw kantoorbenodigdheden op hun plaats houdt, zodat ze geen gevaarlijk projectiel worden.

Als u het deksel opent, kijkt u direct op de beweegbare en zijdelings verplaatsbare notebooktafel, waarop de laptop met vaste voeten individueel en vooral niet glijdend wordt geplaatst. Zo kunt u gemakkelijk vanuit de passagiersstoel werken. Eronder hebt u nog ruimte beschikbaar voor twee liggende ordners of een mobiele printer, zolang het totale gewicht niet meer dan 12 kilo is. De handige, in het deksel geïntegreerde compartimenten, rangschikken overzichtelijk alle kleine onderdelen die u daardoor snel binnen handbereik hebt.

Uw kostbare notebook is niet alleen goed opgeborgen tegen gluren, maar is ook in de vorm van een vergrendelingsmechanisme uitstekend beschermd tegen diefstal. De praktische Automanager van kunststof en aluminium past comfortabel op de passagiersstoel en wordt door twee zijdelingse lussen vastgezet. Veilig een snel geplaatst wordt de Automanager uw onmisbare partner in de buitendienst.

Opmerking: als de passagiersairbag kan worden uitgeschakeld, moet dit worden gedaan. We raden u echter ook aan om de stoel zo ver mogelijk naar achteren te schuiven.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen; Levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur Zwart
Gewicht 8 kg kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 580 x 300 x 410 mm
Materia(a)l(en) aluminium
kunststof
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Kies hier het aantal sterren, dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK