Fill out my online form.

Tijd om gedag te zeggen: ProCargo CT1 transportfiets

De ProCargo CT1 transportfiets is uit het assortiment genomen.

We zeggen: “Vaarwel, ProCargo CT1”.
We hebben besloten dat de productie van de ProCargo CT1 transportfiets wordt stopgezet. Deze beslissing hebben we niet lichtvaardig genomen.

In de komende jaren concentreren wij ons opnieuw sterker op onze kernactiviteit, die draait om lichte bedrijfsvoertuigen voor handel en service. Dit omvat ook onze mySortimo diensten, die in 2021 verder worden geoptimaliseerd en uitgebreid om het dagelijkse mobiele werk van onze klanten nu en in de toekomst makkelijker en efficiënter te maken met een complete dienstverlening.

In de handels- en dienstensector konden wij met de ProCargo CT1 slechts een niche bedienen, waardoor er voor ons te weinig potentieel is om de productlijn voort te zetten.

Bovendien is uit marktobservaties gebleken dat bakfietsen hoofdzakelijk worden gevraagd en gebruikt in de vrijetijdssector. Voor dit soort toepassingen is de ProCargo CT1 transportfiets met het geavanceerde ontwerp te complex en daarom over het geheel genomen slechts in beperkte mate geschikt.
Voor de vrijetijdssector is de ProCargo in een vergelijkbare uitvoering nog steeds verkrijgbaar bij HNF Nicolai onder de naam CD1.

Informatie voor houders van een ProCargo CT1

Bent u al in het bezit van een ProCargo CT1? Maakt u zich geen zorgen, we zijn er nog steeds voor u.

Als u servicevragen heeft over uw ProCargo CT1, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze is telefonisch bereikbaar op het nummer + 31 (0)182 35 60 60 of per e-mail op klantenservice@sortimo.nl.

Onze collega’s geven uw vraag door aan één van onze Sortimo servicepartners of ondersteunen u bij het vinden van een geschikte servicepartner.

Als u modelspecifieke reserveonderdelen nodig hebt, kunt u deze tot het einde van de garantieperiode van twee jaar ook bij onze klantenservice aanvragen en verkrijgen.

Gewone fietsonderdelen en slijtageonderdelen zijn te koop bij een reguliere, plaatselijke fietsenwinkel.

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.