Fill out my online form.
var q1feopb41344w0p; (function(d, t) { var s = d.createElement(t), options = { 'userName':'sortimo', 'formHash':'q1feopb41344w0p', 'autoResize':true, 'height':'440', 'async':true, 'host':'wufoo.com', 'header':'show', 'ssl':true }; s.src = ('https:' == d.location.protocol ?'https://':'http://') + 'secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js'; s.onload = s.onreadystatechange = function() { var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != 'complete') if (rs != 'loaded') return; try { q1feopb41344w0p = new WufooForm(); q1feopb41344w0p.initialize(options); q1feopb41344w0p.display(); } catch (e) { } }; var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr); })(document, 'script');

Onze diensten voor Key Accounts: Van levering tot registratie

Key account management is meer dan alleen het managen van grote klanten. Al onze services in één oogopslag.

Wagenparkbeheer voor Key Accounts – Complete service van een totaal leverancier

Niet één soort klant

Ons aanbod voor onze Key Acounts is erg groot. Denk in de eerste plaats aan wagenparken voor de service sector. Een voorbeeld is de uitbreiding van het wagenpark voor Thyssenkrupp, die we dit jaar weer met succes hebben omgebouwd. De service sector heeft een aanzienlijk groot aandeel in onze Key Account business, maar andere sectoren en andere industrieën verwaarlozen wij zeker niet.

Het gaat dan bijvoorbeeld om speciale inrichtingen van Sortimo en andere materialen ein installaties in bedrijfswagens, industriële wagenparken, leasemaatschappijen en internationale wagenparken. Deze laatste worden verzorgd door ons Global Accounts Team, die meerdere bekende namen onder hun hoede hebben.

Op maat gemaakt

Deze speciale installaties stellen ons in staat om onze bedrijfswageninrichtingen precies aan te passen aan de wensen en behoeften van onze klanten.
Het motto hier is: “u vraagt, wij draaien!”
Dit omvat aanpassingen van onze SR5 of Globelyst4 bedrijfswageninrichtingen, alsook ons FR5 systeem met het flexibele rekkensysteem, welke speciaal voor de koeriers-, expres- en pakketdiensten sector is ontwikkeld.

Naast de inrichting van het voertuig worden ook andere componenten steeds belangrijker.

De uitvoering van uw ideeën en mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd.

Veiligheid voorop

Het veiligheidsaspect heeft de hoogste prioriteit. De uitdaging is om de bescherming van de lading en de chauffeur te combineren met de wensen van de klant. Alleen op deze manier kan de klant de productiviteit duurzaam verhogen.

Om ervoor te zorgen dat onze klanten zich volledig kunnen concentreren op de kernactiviteiten, bieden wij een totaaloplossing voor alles dat in en rond de bedrijfswagen nodig is. Dit gaat hand in hand met onze full-service oplossingen en one-stop shopping mogelijkheden.

Onze full-service oplossing omvat de volgende gebieden:

  • Levering van het voertuig incl. keuringsbewijs
  • Installatie van een op maat gemaakte bedrijfswageninrichting
  • Elektrische ombouw volgens individuele toepassingsvereisten
  • Bedrijfswagen bestickering, zodat het voertuig een perfecte reclame dager wordt
  • Mogelijkheid voor overige leveranciers om hun werkzaamheden aan het voertuig in de werkplaatsen van Sortimo te doen
  • Registratie aanvragen om onnodige stilstand van het voertuig te voorkomen
  • Voertuig uitlevering of ophalen van het voertuig

Alle kennis is aanwezig: Wagenpark optimalisatie voor betere efficientie

In ons Mobility Competence Centre in Zusmarshausen is het mogelijk om het wagenpark in alle rust en zekerheid onder de loep te nemen. U profiteert van het feit dat alle afdelingen en contactpersonen die u nodig heeft op de locatie beschikbaar zijn. Of het nu gaat om ontwerp, marketing, logistiek of productie, alles zit onder één dak. Dit maakt het voor ons mogelijk om snel en professioneel te handelen. Daarbij heet u  natuurlijk een vast contactpersoon die alles voor u regelt.

De globale aanpak is ook een absoluut uniek voordeel: wagenparkbeheerders over de hele wereld worden door Sortimo voorzien van gestandaardiseerde oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor hun specifieke behoeften. Geen enkele andere fabrikant heeft deze capaciteit, ervaring en uitbreidingsmogelijkheden. Klanten ervaren bij Sortimo een allesomvattende adviesaanpak, die zich vooral richt op downsizing en CO2-reductie van lichte bedrijfswagens. Dit komt omdat onze bedrijfswageninrichtingen de laadruimte optimaal benutten en zo de mogelijkheid bieden om wagenparken in te krimpen tot de volgende kleinere bedrijfswagengrootte – natuurlijk met hetzelfde laadvolume.

Daartoe analyseren onze key accountmanagers het wagenpark, de transportroutes en materiaalvereisten en creëren samen met wagenparkbeheerders en chauffeurs een totaalconcept voor de inrichting van de laadruimte. Het assortiment van Sortimo biedt voldoende mogelijkheden om aan specifieke behoeften te voldoen. Voor klanten betekent downsizing een aanzienlijke verlaging van de acquisitie- of leasekosten en een verlaging van de TCM – Total Cost of Mobility.

Sortimo: het grootste wagenpark ombouw centrum in Europa

Sortimo International GmbH heeft het grootste wagenark ombouw centrum in Europa gebouwd met een nieuw gebouw op het fabrieksterrein van Zusmarshausen. Op meer dan 5.000 m² zijn er nu meer dan 50 in- en ombouwplaatsen beschikbaar voor bedrijfswagens.

Het nieuwe wagenpark inbouw centrum is rechtstreeks verbonden met de logistiek en productie van Sortimo, wat een flexibele en CO2-neutrale materiaalvoorziening garandeert. Direct grenzend aan de nieuwbouw zijn ca. 1.400 omheinde, verlichte en video bewaakte parkeerplaatsen gecreëerd. Deze bevinden zich aan de A8 met directe toegang voor vrachtwagens, zodat de logistiek 18 uur per dag efficiënt kan verlopen.

Bij Sortimo ontvangt u niet alleen innovatieve en hoogwaardige producten voor elke toepassing, maar ook individuele oplossingen en een servicepakket dat perfect is afgestemd op uw behoeften.

Ons doel voor onze Key Accounts is om voor elke eis en uitdaging de optimale oplossing te vinden.

Hierbij geven onze Key Accountmanager u graag direct, betrouwbaar en persoonlijk advies:

U voorziet ons van uw wensen – wij leveren de geschikte bedrijfswageninrichting en een volledige zorgeloze service.

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.