Fill out my online form.

Zes goede redenen voor op maat gemaakte gereedschap inlays

Zelf eenvoudig gereedschap inlays maken? Dat kan nu met de online mySortimo inlay configurator. In dit artikel geef ik u zes goede redenen om Sortimo's hoogwaardige gereedschap inlays te gebruiken en hoe ze u kunnen helpen om nog productiever te zijn in uw dagelijkse werk.

Of u nu een professional of een hobbyist bent – om uw werkzaamheden professioneel of thuis uit te voeren, heeft u dure gereedschappen en apparatuur nodig. Wanneer u deze na gebruik niet gesorteerd  in de lade of gereedschapskist opbergt, kunnen deze mogelijk beschadigen. 

Niets is vervelender als u aan het werk bent om defecte of ontbrekende gereedschappen te hebben. Ook voor de klant kan het snel onprofessioneel overkomen als u niet meteen het juiste gereedschap kunt vinden of als het niet goed werkt door het onzorgvuldig opbergen. Om te zorgen dat het niet zover komt, hebben we mySortimo inlay ontwikkeld. Dit zijn schuimrubberen gereedschap inlays om uw gereedschap en apparatuur overzichtelijk, veilig en goed gestructureerd op te bergen en te vervoeren.

Schuimrubberen inlays voor gereedschap en gevoelige apparatuur zijn niet nieuw. Echter, via mySortimo inlay kunt u online op maat uw eigen gereedschap inlay ontwerpen voor uw Sortimo BOXXen, koffers of laden van uw bedrijfswageninrichting. Dit betekent dat u met elke denkbare indeling uw eigen op maat gemaakte gereedschap inlay kunt maken om aan uw eisen te voldoen en dat u niet hoeft te kiezen voor vooraf geconfigureerde gereedschap inlays.

Om dit te doen, maakt u foto’s van uw eigen gereedschap en apparatuur die u in de gereedschap inlay wilt plaatsen en upload u deze foto’s naar de configurator. Uw gereedschap wordt in uw persoonlijke account in mySortimo digitaal opgeslagen en is dus altijd beschikbaar. Ook kunt u gereedschap selecteren die al in de gereedschap database is ingevoerd.

mySortimo inlay is bedoeld voor professionals en hobbyisten die precies weten wat ze willen en niets aan het toeval overlaten! Professionals die in hun dagelijkse werk graag orde, structuur en nette systemen willen en die hun waardevolle gereedschappen en gevoelige apparatuur veilig willen vervoeren en opbergen. Neem vooraf de tijd om na te denken welke gereedschappen en apparatuur u gaat vervoeren, in welke BOXX of lade u ze gaat opbergen, welke u het meest meeneemt naar uw werklocaties en welke combinatie het beste is. U heeft vast voldoende ervaring opgedaan in uw dagelijkse werk om te beslissen welk gereedschap het beste is voor welk type werk.

Het gebruik van op maat gemaakte gereedschap inlays maakt u aanzienlijk productiever en efficiënter.
Daar zijn zes goede redenen voor:

1. Een perfect overzicht:

Of het nu in de lade van uw bedrijfswageninrichting of in uw gereedschapskist is – u weet precies waar welk gereedschap zich bevindt. U heeft een perfect overzicht en u vindt in één oogopslag het juiste gereedschap.

2. Minder tijd kwijt aan zoeken:

Al uw gereedschap heeft een vaste plek, waardoor u minder tijd besteedt aan het zoeken er naar. Dit maakt u niet alleen veel productiever en efficiënter, het laat ook de klant zien dat u een professional bent.


3. Zorgvuldige behandeling en minder vergeten

Alleen al omdat elk gereedschap zijn eigen voorgevormde plek heeft, wordt deze met veel meer zorg behandeld. Gereedschap laten rondslingeren of onzorgvuldig in de doos gooien, behoort tot het verleden. Hierdoor kan gereedschap en apparatuur veel langer worden gebruikt, omdat ze beter worden onderhouden.

Bovendien is het niet zo eenvoudig om ze ergens te vergeten. De tweekleurige schuimrubberen gereedschap inlay bestaat uit een blauwe basislaag en een zwarte toplaag, die ervoor zorgen dat ontbrekend gereedschap meteen in het oog springt wanneer u de werkplek verlaat. Dat is vooral belangrijk voor werkzaamheden waar niets achtergelaten mag worden, zoals in de voedselindustrie of vliegtuigbouw.

Natuurlijk is dit ook erg handig in andere beroepen en industrieën, bijvoorbeeld voordat met het werk wordt begonnen of wanneer de bemanning van de bedrijfswagen wisselt. Hierdoor kan in één oogopslag voor vertrek worden gezien of al het gereedschap in de bedrijfswagen compleet is of dat er een onderdeel ontbreekt.

Maar laten we het financiële aspect hier niet vergeten, want schade aan of zelfs het verlies van dure gereedschappen is niet alleen vervelend, het kost onnodig geld om het te vervangen. Met mySortimo inlay verlengt u de levensduur van uw dure gereedschappen en beschermt u ze tegen beschadiging.

4. Snellere voorbereiding

Als u eenmaal heeft nagedacht over welk gereedschap u nodig heeft voor welk type werk en vervolgens de mySortimo inlays heeft ontworpen en zelfs heeft gelabeld, kunt u wanneer nodig de juiste gereedschap inlay pakken. Dit betekent dat uw bedrijfswageninrichting snel kan worden omgebouwd voor ander gebruik. De ene inlay met bepaalde gereedschappen vervangen door een andere inlay is veel sneller dan het plaatsen en verwijderen van elk afzonderlijk gereedschap. Vrij logisch, toch?

Bovendien helpt het overzicht en de structuur die automatisch wordt geboden via de gereedschap inlay ook elke nieuwe medewerker om snel aan de slag te kunnen. Dit bespaart weer veel stress.


5. Vermijd verdubbeling van gereedschap

Net zoals de gereedschap inlays ervoor zorgen dat u geen gereedschap vergeet, zorgen ze er ook voor dat u niets verdubbelt. Waarom? Want de gereedschap inlays zijn organisatorische hulpmiddelen voor het dagelijkse werk: stel eens een lade vol met ongesorteerd gereedschap voor. Hoeveel tijd moet u besteden om erachter te komen of u echt de juiste schroevendraaier bij u heeft?

Hoe vaak gooit u er niet gewoon nog één in de lade om er zeker van te zijn dat u het juiste gereedschap voor de werkzaamheden heeft? Kunt u zich voorstellen hoe vaak dit gebeurt en hoe snel zo’n bedrijfswagen vol zit met gereedschap en de laadruimte vol met onnodig gewicht? En hoeveel onderdelen worden twee of drie keer gekocht, ook al ligt er al één ongebruikt in een lade?

Het is duidelijk dat een gestructureerde gereedschap inlay hierbij kan helpen en tegelijkertijd geld kan besparen.

6. Ergonomie

De structuur in de bedrijfswagen en productkenmerken zoals de uitgesneden gaten zorgen er ook voor dat gereedschap snel, gemakkelijk en ergonomisch toegankelijk is.

Tenslotte: de drie voordelen van mySortimo inlay

Voordeel 1:

De mySortimo inlays zijn al vanaf 1 inlay in uw op maat gemaakte ontwerp tegen een vaste prijs te bestellen – ongeacht hoeveel gereedschap of apparaten u wilt opnemen. U betaalt een vaste prijs voor de gereedschap inlay.

Voordeel 2:

Gereedschap inlays die u maakt, worden voor u opgeslagen in uw persoonlijke account op mySortimo.nl, zodat u uw gereedschap inlay altijd en op elk moment eenvoudig opnieuw kunt terughalen of aanpassen. Dit is vooral handig wanneer u een nieuwe BOXX of een andere bedrijfswageninrichting aanschaft, omdat u de benodigde gereedschap inlays met slechts één klik opnieuw kunt bestellen.

Voordeel 3:

Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om gereedschap inlays in de (schuif)laden van uw bestaande SR5 of Globelyst bedrijfswageninrichting of WorkMo te plaatsen. Om dit te doen, selecteert u in de eerste stap in de configurator de optie “Schuiflade SR5”, “Schuiflade GL4”, “SR-Lade” of “WorkMo” en u kunt aan de slag.

Nieuwsgierig? Probeer het zelf en ontwerp uw eigen op maat gemaakte gereedschap inlay!

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.