Fill out my online form.

SR5 helpt bij efficiëntie verbetering bij liftenfabrikant thyssenkrupp

Praktische bedrijfswagens, speciaal ontwikkeld om het dagelijks werk te faciliteren, worden steeds populairder onder ondernemers.

Zo ook bij liftenfabrikant thyssenkrupp, die recentelijk geïnvesteerd heeft in 58 nieuwe bedrijfswagens, ingericht met een professionele bedrijfswageninrichting van Sortimo. Deze inrichting zorgt voor structuur in de bedrijfswagen en een optimaal ingerichte laadruimte, wat resulteert in een verlaagd totaal gewicht van het voertuig.

Er is veel vraag onder ondernemers naar slimme bedrijfswageninrichtingen, die zorgen dat de werkdag efficiënter verloopt. Een slimme bedrijfswageninrichting stelt hoge eisen aan de laadruimte van het voertuig welke moet leiden tot optimaal gebruik van de laadruimte en een lager totaalgewicht. Om die reden heeft liftenfabrikant thyssenkrupp geïnvesteerd in een professionele en slimme bedrijfswageninrichting, waarbij het dagelijks werk van de medewerker ondersteund wordt.

Tonny Andersen, wagenparkbeheerder bij thyssenkrupp, zegt daarover:

“Tijdens ons werk is het belangrijk dat we een georganiseerde en functionele bedrijfswagen hebben. Op een drukke werkdag is het van belang dat de technici weten waar hun spullen liggen – en dat er ruimte is voor alles. De bedrijfswagen moet functioneel en efficiënt zijn en zorgen voor een comfortabele werkdag.”

Meer ruimte en lager gewicht

In verband met een Europese samenwerkingsovereenkomst, heeft thyssenkrupp in Denemarken 58 nieuwe Peugeot bedrijfswagens ingericht. Sortimo is verantwoordelijk voor het interieur en volgens Tonny Andersen zijn daar meerdere redenen voor:

“Het ontwerp moet worden afgestemd op de technici – en niet andersom. Daarom was het belangrijk voor ons om een leverancier te vinden, die de oplossing kon bieden, die de technici wensten. Sortimo kon een ontwerp leveren, dat precies was afgestemd op de dagelijkse behoeften van de technici.”

Per Østerkjerhuus, key account manager bij Sortimo, legt uit:

“We zijn uit gegaan van twee belangrijke speerpunten in het ontwerp: optimaal ruimtegebruik en laag gewicht. Met onze SR5 bedrijfswageninrichting maximaliseren wij de laadruimte zonder compromis op het gebied van kwaliteit te doen. Tegelijkertijd maken we de bedrijfswageninrichting een stuk lichter, wat minder brandstof, minder slijtage en daardoor totale lagere kosten betekent, omdat de bedrijfswagens minder gewicht hoeven te vervoeren. Op deze manier wordt de laadcapaciteit ook beter gebruikt voor materialen en gereedschappen.”

Grote opdracht met SR5 bedrijfswageninrichting

thyssenkrupp wilde de levering van 58 bedrijfswagens, in tegenstelling tot hoe Sortimo normaal werkt, allemaal tegelijkertijd ingericht en afgeleverd hebben.

“Wij maken normaal gesproken bij het inrichten van bedrijfswagens meerdere afspraken, waarbij we 5-10 voertuigen per maand inrichten. In dit geval moesten we 58 voertuigen in één keer inrichten. Dit is een hele andere manier van werken, maar het was ook heel leuk. Vooral om onze nieuwe SR5 bedrijfswageninrichting zo breed in gebruik te zien”, verklaart Per Østerkjerhuus en concludeert:

“De aluminium zijpanelen van de SR5 zorgen voor een buitengewoon bijzonder efficiënte constructie, wat de basis vormt voor alle onderdelen van de SR5 inrichting. De indeling van de inrichting kan aan het contour van het voertuig worden aangepast. Zo garanderen wij, dat thyssenkrupp de juist oplossing krijgt.”

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 reacties

  • Er zijn nog geen reacties, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.