Fill out my online form.

Drie praktijkvoorbeelden voor mySortimo inlay

Op maat gemaakte gereedschap inlays – mySortimo inlay biedt u de mogelijkheid om gereedschap inlays te maken voor uw Sortimo producten die speciaal ontworpen en afgestemd zijn op uw professionele en particuliere behoeften. In dit artikel presenteren we drie klantvoorbeelden uit de praktijk.

In ons vorige blogartikel gaven we u zes goede redenen om de gereedschap inlays van mySortimo inlay te gebruiken. Maar we willen het niet bij enkel theoretisch mogelijke toepassingen laten. We willen u nu met enkele praktijkvoorbeelden laten zien welke configuraties onze klanten inmiddels al hebben gemaakt met mySortimo inlay.

Ik vroeg Johannes Fendt, een tandtechnicus en gepassioneerd klusser aan zijn eigen huis, naar de reden waarom hij de gereedschap inlays had ontworpen en hij voor mySortimo inlay koos:

Klantvoorbeeld #1 – mySortimo inlay in de L-BOXX 136

Als fervent BOSCH-fan gebruik ik het liefste het BOSCH 12V-systeem in mijn thuiswerkplaats. Ik vind het leuk dat dit gereedschap mooi en handig is, maar toch verrassend krachtig gezien het formaat. De kleine BOSCH GSR schroevendraaier bestaat al lang, maar ook mini-cirkelzagen, haakse slijpmachines, handcirkelzagen en dergelijke worden steeds populairder. Om mijn belangrijkste en meest gebruikte gereedschappen en accessoires veilig en netjes in mijn L-BOXX op te bergen, was ik op zoek naar een geschikte gereedschap inlay daarvoor. Dat is hoe ik de online configurator van Sortimo tegenkwam, waardoor ik de gereedschap inlay voor de inhoud van mijn L-BOXX precies naar mijn eigen wens kon ontwerpen:

Ik bewaar mijn gereedschap graag als praktische set, netjes en vooral veilig. Daarom heb ik een gereedschap inlay voor mijn L-BOXX ontworpen die plaats biedt voor mijn haakse slijper, accuschroevendraaier, oplader, bitset en in totaal drie batterijen

Johannes Fendt gepassioneerde thuis klusser

De configurator geeft ook de noodzakelijke minimale afstanden en waarschuwt voor botsingscontact risico’s. Er kan dus eigenlijk niets misgaan met het ontwerp. Hierdoor kon ik de ruimte in mijn L-BOXX zelfs met een gereedschap inlay optimaal benutten en heeft alles hierdoor zijn eigen plek. 

Naast Johannes Fendt spraken we ook met andere klanten en keken naar hun ontwerpen:

Klantvoorbeeld #2 – mySortimo inlay in de SR-lade

In het volgende voorbeeld wilde de klant een centrale plek maken voor de opslag van batterijen in hun bedrijfswagen. Ook hier besloot de vakman om een gereedschap inlay van mySortimo inlay te gebruiken, omdat hij deze precies naar eigen wens kon ontwerpen. Hij heeft ook van de mogelijkheid gebruik gemaakt om het gemaakte ontwerp te bewaren in zijn persoonlijke account op mySortimo om deze indien nodig later opnieuw te bestellen voor een andere bedrijfswagen.

In plaats van de batterijen en adapters, zoals voorheen, verspreid over meerdere dozen op te bergen, moesten ze centraal, netjes en in een lade van de bedrijfswageninrichting worden opgeborgen op een manier die niet veel ruimte in beslag nam. De klant ontwierp daarom een gereedschap inlay voor een lade in de breedte 3 voor zijn bestaande SR5 bedrijfswageninrichting.

Met mySortimo inlay zijn de laders, batterijen en adapters niet alleen veilig en overzichtelijk opgeslagen, maar aan het einde van de werkdag is het in slechts één oogopslag mogelijk om te zien of alle batterijen weer opgeborgen zijn. 

Klantvoorbeeld #3 – mySortimo inlay voor een lade in de sContainer

Een heel bijzonder hoogtepunt is de sContainer, die speciaal ontworpen en uitgerust is voor sanitair en HVAC-installaties. De sContainer wordt voor enkele dagen of weken op een bouwplaats of andere werkplek neergezet, zodat belangrijke machines, gereedschappen en montagematerialen veilig ter plaatse kunnen worden opgeslagen.

In deze sContainer zit een XL-BOXX, uitgerust met een pers van Rems. Om te voorkomen dat de zware persbekken in de BOXX moesten worden vervoerd, ontwierp de klant eenvoudig een op maat gemaakte gereedschap inlay via  mySortimo inlay voor de lade in de SR5 bedrijfswageninrichting.

De dure persbekken zijn goed beschermd in de schuimrubberen inlay en kunnen indien nodig gemakkelijk van de lade naar de XL-BOXX worden verplaatst. Aangezien de sContainer meestal door verschillende monteurs wordt gebruikt, is het op de bouwplaats na afloop van de werkzaamheden eenvoudig om te controleren of alle waardevolle gereedschappen terug gelegd en aanwezig zijn. Met mySortimo inlay ziet u dit in één oogopslag, want het is direct overzichtelijk als er iets ontbreekt.

Als u uw gereedschap en apparatuur ook veilig wilt bewaren en vervoeren in uw Sortimo BOXX, koffer of lade , probeer dan nu meteen de mySortimo inlay configurator:

Reactie schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

2 reacties

 • Een perfecte oplossing. Ik neem aan dat de klant zelf de inlay uitsnijdt. Op zich een nauwkeurige en tijdrovende klus, maar dan heb je wel het ultieme resultaat.
  Veilig vervoer en een goede voorraad beheersing. TOP.

  • Wat leuk dat u zo enthousiast bent! De klant snijdt niet zelf de gereedschap inlay, dat doen onze machines. Dit is zeer eenvoudig te doen en kost gelukkig niet zo veel tijd voor de klant.
   De klant maakt foto’s door het gereedschap op een foto-onderlegger te plaatsen en een foto te nemen. Vervolgens kan de klant de gereedscahp inlay online helemaal zelf indelen en ontwerpen, precies naar eigen wens.

   vriendelijke groet
   Florian